fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Kawa, sve staviš u posudu i zatvoriš, staviš na izvor topline (Navigeno tako se zove grijača ploča) namjestiš na tri minute kuhanja i to je to. Samo zagrijavanje posude traje 3-4 min i ovo kuhanje od 3 minute, znači sve ukupno 7 minuta. Eto danas kuhao čobanac koji inače kuham jako puno u kotliču, skuhao ga za 15 minuta + cca 5 minuta dok se posuda zagrijala znači sve ukupno 20 minuta bio je savršen. Stvarno jako dobra stvar da ne nabrajam sad sve što sam kuhao ali odlična stvar, kum je danas pekao kruh savršeno, kažem ti dogovoriti ćemo jedan party kod tebe prezentirati nekoliko jela pa ćeš se uvjeriti u neke stvari sam na licu mjesta. Evo fotke čobia

Kugla

Citat: nele01  u Siječanj 06, 2020, 18:54:09

Meni nekako lepse ovako, boca vina, gotova riba.
Sve ima svoje čari, ovo je stvar koja daje mogućnosti da skuhaš jelo u nevjerojatno kratkom vremenu, a naravno da nismo odbacili tradicionalna kuhanja sve ima svoje kada i gdje, a što se tiče boce vina pa to riješim poslije objeda  :ok:

Kugla

I da Mossi prijatelju koliko sam upoznat trenutno nitko u Srbiji ne radi AMC, ako je informacija točna, pa imamo mogućnost da i kod Vas napravimo party i prezentaciju ovoga svega, ako si za samo javi

maverick

Susjed privukao  si vise ljudi s ovim šerpama nego s onim zatrpavanjem  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Citat: maverick  u Siječanj 06, 2020, 19:11:22
Susjed privukao  si vise ljudi s ovim šerpama nego s onim zatrpavanjem  :stripii:
Susjed na vrijeme sam skontao što je za mene  :occasion14:

mossi

Citat: Kugla  u Siječanj 06, 2020, 19:01:31
I da Mossi prijatelju koliko sam upoznat trenutno nitko u Srbiji ne radi AMC, ako je informacija točna, pa imamo mogućnost da i kod Vas napravimo party i prezentaciju ovoga svega, ako si za samo javi
http://www.ancora.rs/

Kugla, nije to loše u vreme kad je vremena sve manje. Voleo bih biti na nekoj prezentaciji.

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

Kugla

Mossi dogovoriti ćemo jednu prezentaciju kod tebe, zvrcnem te jedan dan pa se dogovorimo,  za jedno 2-3 tjedna bi mogao prije nikako ili nešto kasnije.
Susjed jel se vidimo 16.01.?

ps

Otišao ovaj forum u k.... više pišemo o suđu nego o pecanju. :rofl2:

Kugla

Ps evo neću više oprosti, daljne info na pp
Lp

ps

Ma zafrkavam se, samo ti piši :hi:

maverick

Dolazim ako ne budem na poslovnom putu u to vrijeme
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

retfala

Izgleda brutalno...volio bih to naucit tako pravit

miha

za kolko je minuta je  gotov odličan  ti taj lonac  :rofl2: :....kolko vina popiješ dok se skuha a i poslje .... :stripii:

Kugla

Citat: miha  u Siječanj 09, 2020, 07:06:37
za kolko je minuta je  gotov odličan  ti taj lonac  :rofl2: :....kolko vina popiješ dok se skuha a i poslje .... :stripii:
Miha ima on lonac budi bez brige ako nema kum će mu to riješiti  :occasion14: