fiš-paprikaš

Autor Hemingway, Siječanj 11, 2013, 20:16:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Kuha li se ili se kuhalo

BeGo

Ja fis, cale prase za sutra, malci krompirice da i oni nesto rade a zena zaduzena za pecenu...

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk

pajdo77

Kotlići su nam oblikom isti

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

DuleN

maverick

Sinoc imasmo malu skolu kuhanja. Nedavno u birtiji nakon par cuga dodjemo do zakljucka da osim sto smo losi pecarosi jos gori smo kuhari :stripii: Posto je retfala ipak tu nesto stariji ponudio se da nam skuha fish ali s edukativnim namjerama. Sjedili smo tako sinoc i gledali...ucili...pili bas iz tog razloga nismo da zapamtimo sto vise  :rofl2: :rofl2:
Ucitelj glavom i bradom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Prvi nadzorni organ, inace zaduzen za poslove oktanskog cirkusa za okolne zemlje ali danas samo kao promatrač ..Tonyc
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

I ono zbog cega smo bili tamo...sta znam...moj ukus nije tako istancan da bih ocjenjivao. Volim jesti i ovaj mi je bas bio vrhunski

TonyC

Ljepo smo se prekobacili nema šta!
Pohvala majstoru, što bi reko stari lisac RJ "sjedi 5 "

Gremlin

Navučete čoveka u kafanu, napijete ga, ko zna šta vam je još sve "obećao" ?

Savetovao sam ga da kaže da se "ničega ne seća"... :stripii:

Nadam se da ste se lepo proveli, i da su mlađi naučili nešto od majstor Karapanđže...

:occasion14:

maverick

Ma on voli kad nam drzi misu... :stripii:

retfala

Izbecavao sam cudesa..napiju me i sad ce se do uskrsa besplatno hranit... :veryangry:

Gremlin

Jel nisi slučajno pušnicu spominjao ?
Eto ih i posle Uskrsa...

:stripii: :stripii: :stripii:

maverick

Nije da sam zlopamtilo ali pokusati cu se sjetiti sta mu sve padne napamet nakon par piva
Fish...to taj od jucer
Peka ...to za 4-5 dana
Prase i Janje...jbg nisam zapamtio kojim redoslijedom  :stripii:

Gremlin

Kako kojim redom ?

Pa "Pragnje", balkanska mitološka životinja, pola prase pola jagnje, po dužini...

:stripii: :stripii: :stripii: