iPTv?

Autor Harley, Siječanj 09, 2018, 11:52:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Sporta uvijek ima free, problem su komercijalne tv koje su vlasnici po 20 i više programa tipa Discovery , oni su vlasnici Eurosporta, dokumentarnih kanala, raznih living kanala, digli su cijenu drastično, t-com , vip(koji je vlasnik b-neta) i ostali domaći pružatelji usluga odkazali uslugu i svi vi koji imate preko njih tv programe ostali ste bez Eurosporta, Discoverya, TLC(nekih programa).
sada je prilika za sve koji zele raskinuti ugovor ili dobiti puno povoljnije uvjete, tipa brzina interneta, dodatni programi, smanjenej mjesečne pretplate, možete traziti raskid ugovora, MORAJU PRIHVATITI VASE ZAHTJEVE, jer su promijenili ponudu na vašu štetu.
Kvalitetne sportske događaje gledajte na Skayu ili Tequili ili ili kada je direktan prijenos na Navi-X u Kodiju.
Living your dreams, do not dream the life

baka

Citat: majstor  u Siječanj 11, 2018, 11:09:54
A preko čega ćemo gledati nogometno prvenstvo? Naši ga žmukljeri nisu kupili. Nabavio sam, za te svrhe, tv veči nego kućica, samo trebamo saznati tko će ga prenositi.  :sha:

Ovo u Rusiji će još prenositi HRT, a poslije toga su izgubili sve, čak i kvalifikacije. Kreteni!!!
Sport Klub je dobio prava za sve utakmice kasnije.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

majstor

Ja sam pročitao da je netko dao bolju ponudu i HTV nije dobio prava za prvenstvo u Rusiji.  :red-card:
Navodno su dali največu ponudu ikad, ali su bili kratki za 20 posto??  :angry1: Plaćamo a nitko ne gleda.  :pirate:

alexdja

Ovaj tutorijal što sam stavio za Kodi radi provereno...  :takoje:

Ja to ne koristim kod kuće, ali dobro dođe na nekom letovanju u inostranstvu recimo...

To što neki linkovi malo rade malo ne rade, ne brineš ti nego "neko tamo" ažurira, a tebi linkovi rade, odnosno gledaš sve te kanale koji manje više i postoje kod raznih operatera...

Kvalitet je ajde da kažemo zadovoljavajući, ali nije beskprekoran...

Za nešto bolju uslugu postoji dosta likova po oglasima koji pružaju usluge za nekih 8-9€ mesečno...

Za vrhunsku uslugu (za naše pojmove), obratiš se operateru i rešiš problem...  :hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

alexdja

Mossi, naručivao sam za neke ljude koji kod kuće nemaju nikakvih drugih mogućnosti za TV osim internet veze, tv bokseve preko nekog lika sa KP...

1000 dinara košta mesečno, ljudi su zadovoljni kvalitetom, pripejd kombinacija je i pristao je da prihvati višemesečnu varijantu...

Lik je super uslužan i korektan, samo ne znam da li bi prodao samo uslugu bez uređaja, treba pitati...

mossi

Ma mogu ja da preživim leti bez SportKluba i ostalih kanala, na vikendici sam iz drugih razloga.  :pije: njam njam  :pije: :rofl2:

Imam hrvatskih 10-15 i srpskih takodje 10tak .. dovoljno da se ubije neki sat pred spavanje ili kad je loše vreme.

Gledaću da rešim neki VIP home internet pa ću imati oko 100GB mesečno što je knap za moje potrebe za nekih 10e mesečno.
Ostatak godine ću kroz taj "kanal" da guram video nadzor za vikendicu.  :icon_thumright:

Inače SBB u paketu mi je 5 EON (D3Go) uredjaja, samo fali internet u flat varijanti za male pare.. pa će sve leći na svoje mesto.  :ok:

joker

Jucer instalirao kodija na mobitel uneo taj liveserbia i stvatno sve sljaka po ps-u.prevod radi ko urica.gledo malo lov ribolov srbija neki peko neku ribu pa mi pocele sline i ugasio  :stripii:  sport sto se tice mene mogu ukinuti na kugli zemaljskoj jer je sve to mafija nema veze vise sa sportom.
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ma hebem ti Kodi,ja ga imam par mjeseci i na početku sve ok,sad kad ga upalim uvjek pet programa manje. Davi me porukama tipa
"unesi ip adresu,promjeni ip adresu". Najbolje da se preselim sa ove adrese onda će valjda valjat. jedino što mi šljaka je "Jugoton" hebo ga jugoton. Sad je sranje što neznam ni to čudo od kodija izbrisat sa kompa pa nek svira jugoton mami svojoj a ne meni

alexdja

Ma šljaka sve ok...  :icon_thumright:

Ima i 5 Arena, sk malo slabije...

Ako postoji dobra internet veza više nego dovoljno za vikend kombinacije...

bubak3

koristim vrlo dobru iptv listu ako koga zanima mogu mu dati kontakt