iPTv?

Autor Harley, Siječanj 09, 2018, 11:52:17

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Ako netko koristi plaćene m3u liste da rade dobro , može info u inbox , imam dvije , jedna kupljena jedna složena iz Dreamboxa, rade solidno , trebam listu koja provjereno ne steka.
Ako temi nije mjesto brišite je.
Hvala
Living your dreams, do not dream the life

mossi

Što bi bilo za brisanje?

Ja imam problem kao i većina vikendaša, mislim da ni u Srbiji ni Hrvatskoj
niko ne prodaje te TV box-ove na pripejd tj na 2-3 meseca koliko sam leti na vikendici.
Da li sad možda postoji neki paket koji je vikendaški?

Meni je u Monoštoru uvek bolja slika sa HR kanalima..
A pošto uveče pogledam max sat dva tv-a dovoljni su mi i ti otključani kanali,
ali video sam da ima svašta nešto u plaćenoj varijanti pa me interesuje .. ima li neka šema?!

:occasion14: :hi:

Harley

Ima mjesečno za 40-50-60kn kako od koga kupiš.

mossi

Harley

Ovo me najviše zanima po zimi, ako ne mogu na vodu mogu gledati!!!

Harley

majstor

Imam isti problem kao i Mossi. Ako ima rješenje šalji. Hvala.

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

mossi

Alexdja al ga odvali sa ovim KODI-jem!  :ok: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2:

Harley

Problem ti je kod KODI-ja sto su liste free, malo rade, malo ne rade, liste ubacujemo sami, one koje pročitamo na razno razne načine da ljudi imaju sto gledati, sada od nove godine dosta toga ne radi na KODI,  meni je malo glupo da ja listu oko koje se zjbvm da je slozim ili kupim ili razmjenim sa nekim dam zabadava na KODI, samo lista programa koju platis cca 30-50kn mjesecno radi super.
I ivo je dobro za nekoga tko nema nekih velikih prohtjeva za gledati tv.
Ako hoćete KODI da radi dobro koristite cro bikersdays(mislim da se tako zove) lista je baza ove Serbia live TV.
Probajte se nalo igrati sa KODIem, jednostavan je, na stabilnom i brzom netu VLC je bolji i ima puno svojih prednosti kojih KODI nema, kodi radi odlicno na PlayStationu koji je brickan
Liste rade super na LG i Samsung smart telvizorima koji nemaju Android, dobijete sve preko daljinskog od tv-a, kao da imate MaxTv ili bNet, ili neki slican placeni.

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

pajdo77

Sisavac mi instalirao taj kodi. Kad hocu pogledati neki film nikad do dobrog prijevoda ili ja nemam pojma to naći pa pop*zdim. Kasni mi prijevod,dole neka kineska slova pa preko njih naša,ma bolje da mi to nije ni montirao

Harley

Imas mogućnost da ti skida titlove HR podesi to u kodiju sa linka,  subtitleorg ili sa titlovicim, imas sve objasnjeno, upisi u google kodi titlovi podesavanje i raditi ce sve ok

Jbg Pajdo, koliko košta super radi
Poslano sa Save koristeći Tapatalk

pajdo77

Harley mulast sam ti ja za takvo što. Ako ja počnem čačkat po tome morat će na tom kodiju uvest simultanog prevodioca ko za gluhonjeme jer ću sve titlove shebat. Moram djecu uhvatit da se time pozabave

majstor

A preko čega ćemo gledati nogometno prvenstvo? Naši ga žmukljeri nisu kupili. Nabavio sam, za te svrhe, tv veči nego kućica, samo trebamo saznati tko će ga prenositi.  :sha:

No

Svijetsko prvenstvo,HTV.

Nisu kupili prava za 2019. god, ako sam dobro shvatio.

:ok: