Dzassy silikonci

Autor dzassy, Siječanj 12, 2013, 11:21:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dzassy

varalice se neprodaju

zivkovic.dm

Ljudi da Vam samo kazem. Ko nije ovo probao zajeb.... se Svetski.
Varke ne za 10 nego za 100
Zoki

TonyC

Izgledaju odlično ! ! ! !
Vidim da se ne prodaju ,  kako doč do testnih uzoraka !  :icon_scratch:

dravski pecaros

sta si stavio ak se neprodaju?

profi012

Meni se 8-ica sa mrezastim bokovima odlicno pokazala u svim dekorima.

maverick

Varke su odlicne ali nikako da zaboravim kako nas je majstor jessy kresnio za neku sitnu lovu i nikad nije ispostovao dogovor..
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IvanSK

Citat: maverick  u Siječanj 12, 2013, 17:20:32
Varke su odlicne ali nikako da zaboravim kako nas je majstor jessy kresnio za neku sitnu lovu i nikad nije ispostovao dogovor..
On je onda majstor za sve! :laughing7:

maverick

je ali se od onda nikad nismo sreli...kad se budemo vidili ...onda cemo vidjeti tko je majstor  :icon_biggrin: sale malo naravno... :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

jedno je sigurno ...šteta dobri radovi a majstor neodgovoran  :toothy9:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

rj

mene nije ispalio ...čak sam dobio na poklon neke glavinjare ...dobro su radile
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dzassy

ha jebiga kriv sam... al aj sve se da ispraviti...

Lomnica_city

Mene nije ispalio u par narudzbina, i ja sam takodje dobio par poklona novog, manje verzije jednog lovnog veceg, tako da je (bar pre) bilo istih za prodaju, mada cuo sam da je pre par godina bio malo... Dok mi oni koji ga znaju, i moje iskustvo iz 2012-e (prolece i jesen), govore da je u novije vreme okrenuo list!
O kvalitetu silikonaca stvarno sve najbolje, birao sam dekore van palete iako sam samo po 10 od 4-5 modela uzeo, i opet ga nije mrzelo, kvalitet i lovnost je u rangu EL-P-a, izbor modela duplo veci...

Najbolje mi se pokazale laste, udaraju i smudjevi i somovi, jos sam izvoljevao da mi pravi dvobojne samo da glava oko 2-3cm bude jarke boje a telo neke neutralne, i da budu klasu-dve jace/zilavije od tela i repa, da se ne cepa od udice kao neki drugi, i sve je tako bilo, dok od sedova 3-4. sa desna i ovaj sa folijom su do dzadza lovni!!!

voja

Probao sa dve vrste šedova od majstor Dzassy-a, imao sam lepe ribe na iste   :whistle:

dzassy