Dzassy silikonci

Autor dzassy, Siječanj 12, 2013, 11:21:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dibidus

Svaka čast - ovo stvarno lijepo izgleda !

dzassy

dzassy

kawasaki

zeznio nam poglavicu pa se jos reklamira
:icon_farao:

ne prodaje ali reklamira pa ako se ko naavuce ostane bez para hehe
lose si krenio a vidit ce mo kako ces zavrsiti  :headbang:

a izgled je prekrasan samo nije sve u izgledu
Brzi od Bolena.

dzassy

ja napisa kriv sam i da se sve da ispraviti. da nebi bilo netrpeljivosti i suvisni komentara molim admine ako tema smeta i ako je nepodobna da je obrisu, a mozete i da me banujete nema ljutnje. pozdrav i sveko dobro

zrinkoos

kad jednom nekom okacis zvono to uvijek zvoni!!!

jura

ma ljudi smo svi griješimo :toothy10:

Rap

Čovjek prezentira rad svoj trud i rad  :icon_thumright:

genjura

guma kojoj bi definitivno trebalo dati minutažu,ja je imam ali joj nisam dao poštenu minutažu. bacao sam je par puta i svaki puta sam imao ribu  na  dzassya . nažalost navika je navika ,pa bacam stvari na koje sam recimo navikao

dzassy

dzassy

dzassy

maverick

Citat: dzassy  u Siječanj 13, 2013, 11:45:17
ja napisa kriv sam i da se sve da ispraviti. da nebi bilo netrpeljivosti i suvisni komentara molim admine ako tema smeta i ako je nepodobna da je obrisu, a mozete i da me banujete nema ljutnje. pozdrav i sveko dobro

Pošto je prošlo dosta vremena od komentara da se sve da ispraviti...a nije nista i nikad ispravljeno tema ide pod ključ... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Ima nekih tekstova na ovu temu i na drugim forumima pa zanimljive dijelove kopiram  :icon_biggrin:

Odg: Glavinjare i šedovi Dzassy
« Odgovor #5 poslato: April 22, 2013, 03:13:21 posle podne »
Iskreno Milance ja sam mu dao najvise sanse. 2 puta me izradio i to oba puta kad sam dao novac unapred. Trazio mi je u vise navrata pomoc za zenu ljubavnicu one kojima duguje od onih za camac do ne znam kojih. Nakon svega sto se izdesavalo zuba za ljubavnicu krpelha koji ga je ujeo za jaja zene sto je odnela kljuc od radionice sto pada kisa i sija sunce shvatio sam da nema pomoci. On ima vrhunski talenat kopiranja silikonaca. Nema svoj model. Ja sam stopirao poslednju narudzbinu sedova za koje sam mu da ideju ili prototip i koje prodaje sad i drugima jeguljice i ostale gume jer ne zelim vise da se opterecujem glupostima. Jebe me srce i ne treba mi nicija intriga. Vrhunski je u kopiranju varalica laganju i prevrtljivosti. Ja mu vise necu ni jednu varalicu kupiti.
I neka me izvinu sve kolege prvi maverick koje sam napadao ili povredio braneci njega i slusajuci njegovu verziju. Bio ssm glup i naivan.
Ne zasluzuje talenat koji ima.
Zao mi je sto je ovo istina i sto sam zbog sebe i svih morao biti otvoren i iskren.

Vanja sve znam i ja sam mu pokusavao verovati ali ne vredi covek je iskvaren do dna duse i neznam sta sve kod mene nije izmisljao te nema ociju za shedove,te sada je u Beogradu i sutra sigurno,pa prekosutra pa za nedelju dana i sve tako redom.Ja sam samo napravio gresku sto sam mu unapred dao lovu jer bas upravo tada nastaje problem kod njega

Kao sto rekoh zao mi je ljudi koji su na moju preporuku uzeli varalice od njega i ostali uskraceni za novac i varalice. Kao i onih koji su ga sa pravom napadali a ja naivan ga branio. Naci opravdanje za sebe moze svaki magarac. Ali uraditi nesto ljudski i posteno moze samo covek vredan da ga zovu covek. Ja nisam nikad nikog zajebao.
Mene impresionira nacin snalazenja u prici. Ni Kusturica ga nebi zaobisao samo da ga je upoznao
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TonyC

Mislim da je ovo amen na ovu temu !    :icon_biggrin: