Dužina jig štapa

Autor No, Veljača 07, 2018, 08:11:05

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

milan-so

Fenwick HMG 2.1m ... fantastican stap, nov cca 100 USD ... Ja imam stariju seriju tog stapa i najtoplija preporuku. A znam da i Hunter ima (bar)  jedan  :hi:

No

:icon_thumright: 

Fenwick HMG 2.1m Gledam taj štap već duže vremena po netu, al je zajeb trgovati s amerima jer imaju paprenu dostavu. Dali znaš gdje se po toj cijeni može kupiti u eu.

milan-so

Ne.
Ali mozda bi ti Hunter znao reci vise ...

SMT

Ja imam SG MPP 198, koristim ga samo za vertikalu... Onako spram cene, srednje zalostan...

SMT

Mislis, sto u izlogu, to i u radnji :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

Hunter

imam i ja jedan Fenwick HMG 2.1m i gledam ako iskoci jos koji da ga kupim bez imalo razmisljanja.jigam s njim iz camca i sa obale i duzi mi zapravo rijetko kad treba.kad uzmem stradica od 2,75 imam filing da mašem dvoručnim mušičarcem.užas! što sam stariji sve više mi paše kratko i lagano.

mossi

Ja obožavam mog Antaresa 210 10-30, ali ne za jaku vodu.
Sa njim sam vadio somove od 6-7kg laganooo!  :icon_thumright: :ok:
O konforu pecanja sa 210 ihh koja je to milina.
A da ne pričam da ga spakuješ malte ne pod jaknu da žena ne vidi da ideš pecati.  :rofl2: :rofl2:
U gepek bi mogo i od nekog većeg mopeda.. a ne od auta.

210 je  :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :ok:

No

Citat: Hunter  u Veljača 08, 2018, 12:33:08
imam i ja jedan Fenwick HMG 2.1m i gledam ako iskoci jos koji da ga kupim bez imalo razmisljanja.jigam s njim iz camca i sa obale i duzi mi zapravo rijetko kad treba.kad uzmem stradica od 2,75 imam filing da mašem dvoručnim mušičarcem.užas! što sam stariji sve više mi paše kratko i lagano.

:hi: kako je označen taj tvoj Fenwick HMG 2.1m, akcija, gramaža?

Našao sam neke nove serije u Mađarskoj, ali 1400 kn. S ebaya se bojim naručiti da ne bi imao viška djelova kad dođe.

Ima jedan blank koji mi se čini interesantan  FireNeedle  M 215 cm  7-35 gr, fast, vrh 1,7,  dole 10,8 - težina samog blanka 52 gr.

Kako god, nekako će doći neki kraći štap da probam.  :ok:

milan-so

No

:eek:  Koristi li možda netko od vas nešto od Abu Garcie u dužini 2,10 / 2,15

majstor

Imaš fantasista aozora 2,15 na ebayu, oko 117 e. Ja imam 2,70, 15-50 g. - fenomenalan - lagan, jak, brz, prekrasan. Uzmi ovo s rezervom jer su ukusi različiti.  :hi:

No

dravski pecaros

ev gledam u kapitalcu dva jako zanimljiva štapa kaka ti tražiš ..povoljni a dobri i provjereni štapovi

Savage Gear Bushwhacker XLNT2 10-40g 213cm

569,00 kn

Savage Gear Bushwhacker XLNT2 7' 15-50g 213cm

joker

A i black savage je zanimljiv stap
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

dravski pecaros

da ali nema black savage  210-215cm večih gramaža..a koliko sam skužio No traži 30-40 gramac