Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Mora tu biti još nekakvih caka osim mrmka,nije to samo baciš i eto soma. Sigurno poznavanje terena,vrijeme izlaska na vodu,prezentacija samog mamca. Jel tvoji pajdaši hvataju bar blizu kao ti ili ono"zabace pa ako dođe-dođe"? Hoću reći jesu li predani somolovu kao ti a slabiji rezultati?

Smithwick maniac

Citat: pajdo77  u Kolovoz 04, 2015, 20:00:51
Mora tu biti još nekakvih caka osim mrmka,nije to samo baciš i eto soma. Sigurno poznavanje terena,vrijeme izlaska na vodu,prezentacija samog mamca. Jel tvoji pajdaši hvataju bar blizu kao ti ili ono"zabace pa ako dođe-dođe"? Hoću reći jesu li predani somolovu kao ti a slabiji rezultati?

Tocno.
Badava sve ako nema soma tamo gdje ga pokusavas uhvatiti.
Postoje nekoliko dobitnih pozicija i u kratkom vremenu ih pretrazim.
Vrijeme je isto jako bitno...
Kako su ove vrucine dobitno vrijeme je u cik zore no i to nije konstanta.
A pajdasi...vodio sam nekoliko njih par puta sa sobom.
Nekad imaju lijepih rezultata a evo zadnja dva puta ja drapam a lega mauna.
Iako stvar je to ciste srece kome ce doci na udicu jer pozicije su provjerene, mamci takoder i vrijeme...
Dakle samo je bilo pitanje kome ce prije lupiti.
Ono sto je mozda jedina razlika a sto se da primjetiti je nedostatak te strasti.
Puno su manji fanatici od mene.
Svatko voli imati soma na stapu ali pripremati mamce, konstantno mijenjati mjesta i namjestati se na vodi,buditi se u 3 ujutro i sl. stvari koje idu s tim u paket cine razliku izmedu zagrizenog,strastvenog ribolovca i kampanjca ili vikend ribolovca.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

Harley

Najbolje objasnjeno kako uloviti kvalitetnu ribu je ovo sto si napisao.
Prije jedno desetak godina cekam mladicu na uscu Une, razgovaram sa deckima koji su dosli na vikend lov na mladicu i između ostalih pitanja bilo je i kako najlakse uloviti mladicu na Uni, moj odgovor je bio provjeren:
"Moras svaki dan biti na Uni i sigurno ces je dobiti".
Isti sistem kao i ti primjenjujem na soma, ova godina izuzetno dobra.
Care sretno i da maznes nekog kapitalca.
Living your dreams, do not dream the life

Smithwick maniac

Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

ĆIĆOK

Čestitam,bravo majstore! :whip2:
Drava raste,mutna,šaka barskih glista ali ja ni trc.
Za bare još malo pa krećemo oštro.

dravski pecaros

Citat: Smithwick maniac  u Kolovoz 05, 2015, 05:38:13
Citat: pajdo77  u Kolovoz 04, 2015, 20:00:51

Tocno.
Badava sve ako nema soma tamo gdje ga pokusavas uhvatiti.
Postoje nekoliko dobitnih pozicija i u kratkom vremenu ih pretrazim.
Vrijeme je isto jako bitno...
Kako su ove vrucine dobitno vrijeme je u cik zore no i to nije konstanta.
A pajdasi...vodio sam nekoliko njih par puta sa sobom.
Nekad imaju lijepih rezultata a evo zadnja dva puta ja drapam a lega mauna.
Iako stvar je to ciste srece kome ce doci na udicu jer pozicije su provjerene, mamci takoder i vrijeme...
Dakle samo je bilo pitanje kome ce prije lupiti.
Ono sto je mozda jedina razlika a sto se da primjetiti je nedostatak te strasti.
Puno su manji fanatici od mene.
Svatko voli imati soma na stapu ali pripremati mamce, konstantno mijenjati mjesta i namjestati se na vodi,buditi se u 3 ujutro i sl. stvari koje idu s tim u paket cine razliku izmedu zagrizenog,strastvenog ribolovca i kampanjca ili vikend ribolovca.
ista stvar je i sa šaranom..ja u 3 mjesecu pocinjem hraniti pratim di, šta, kako...i onda kad krenem hvatati svi navale..a puno bitnije je priprema mjesta i jos neke cake nego mjesto....barem kod mene se tako pokazalo

dravski pecaros

Smithwick maniac svaka cast.. mujetni i prirodni majstor  :hi:

pajdo77

mossi

Djuka  :icon_thumright:

Malo sam se zabrinuo, on se nešto okrenuo bočno, čarda blizu, sva sreća onih sa meredovom nigde!  :ok:

:hi: :occasion14:

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Batica

kockar

Hvala drugari, prosle godine je islo mene, ove godine Djuka hvata, sledece cemo obojica! :)
Najbolje je biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
www.riboteka.rs

rsimon4

Sve drugo su kerovi samo je rottweiler pas!

NORIS vom Grunteblick