Čestitke na ulovu soma

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:43:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

Greys

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

čikli

raso

Još jednom, tko znam zna. Poglavica je rekao haug :notworthy:

Tommasi

dravski pecaros

užas1

Čestitke momci ! Odo i ja u utorak na ušće  da vidim jel osto koji za mene.

Stepa

jucer mi rece neki lik nako sto sam 12 sati pecao šarana bez ijednog peca..: samo lijen covjek ne umije da ulovi ribu....  :icon_biggrin:
[/quote]

Pa sokole koja te to papčina izlevatila sa tom izjavom :toothy12: :toothy12: baš si imao top poziciju za šarana :toothy12:

Svaka čast za brkicu i sva druga događanja što si imao :hello2:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

kawasaki

poglavice rijesiti ce mo mi to saranom samo da kawa sredi okucnicu doma

a onda ce oni vidit cija maca crnu vunu prede hehe  :icon_thumleft:

:icon_salut:
Brzi od Bolena.

maverick

Kawasaki, kad je stepa savladao pecanje šarana onda cu i ja  :toothy12: sto mislim ako se pominje smudj on to nikad ne moze reci  :toothy12: :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

grga

čestitam na somu  a šarani nemoj da te brinu  :toothy10:

Stepa

Citat: maverick  u Kolovoz 05, 2013, 11:28:44
Kawasaki, kad je stepa savladao pecanje šarana onda cu i ja  :toothy12: sto mislim ako se pominje smudj on to nikad ne moze reci  :toothy12: :toothy12:

Jednom ne uloviš zubonju i oma si levat,ovo je jedan od rijetkih trenutaka kad nisam smukija ulovio jer ste me navukli na onu maksuziju :toothy12:pa ti onda pecaj.
Ovo smatram kao provokaciju za revanš ali u lovu smukija i brkica  :icon_salut:.
A mislio sam odustat od pecanja smuđa al ne ide baš provociraju,dobiće i u ovoj disciplini po :bootyshake:

maverick

Slijedeci vikend , ista meta isto odstojanje...sladoledom nosim sa sobom  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Stepa

Dogovoreno :icon_thumright: samo Slavena moram povest  :hello2:nemože više bez njeggggaaaaaaaaaa :toothy12:

Slaven

Ja cu ic samo ako nebude doping kontrole+ sladoled nosim ja :laughing7: