Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ljuska

Spremni za polazak ujutro u slijedećih pet dana 2000 km biće i nekih slika

ljuska

maverick

Nista se ne kuzim u te motore ali meni ovo jako lijepo izgleda  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Da mi netko da milion eura ja nemam pojma koje je firme ovaj motor. Moj plafon je da mogu reći kako je lijepo opran

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Pa piše Honda...ali eto ja se ne bih s tim hvalio ali ajd , on i SMT pišaju u istu tikvu  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ne vidim šta piše,gledam na mobu. Ja sam od onih koji su vozili ponekad djedov pony expres i t-12 kao klinac. On na jedan motor,ja na drugi pa pravac stara Drava Bilje. Ja još osnovna škola,to mi bio doživljaj ko ovim avanturistima reli Pariz-Dakar.

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

Harley

Prijr par dana na Durmitoru snijeg .
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Bravo, To je to... Avantura...Imao sam priliku biti tamo u junu... Nestvarno... Sa slika bih rekao ista cesta... Zavidim pozitivno, nadam se odlasku ove godine...

Slika sa neke stranice ranije...

I onda nas pitaju, zašto vozimo... Kako to  i objasniti :hi:... Možda je najjednostavniji odgovor, zato sto volimo...

U retkim momentima kad ne misliš na cestu, grip, kočnicu vešanje, prolazak kroz krivinu i pripremu za istu, šta je iza nje, jednostavno uzivas u neverovatnoj prirodi... Mislim da je iz ove perspektive mnogo pristupacnija i lepsa...

Vodopadi Kravice, Hercegovina... Nešto sto stvarno treba videti, preporucujem... Imam osecaj da nisam bio na ovom svetu... Zao mi je samo sto sam kratko bio...

ossa

I ja se spremam. Ali neću daleko.

Imamo jednog člana ovde sa dotičnim nick name-om...

Malo da se igramo po fruskoj gori.

Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Sutra ćemo izvrteti nešto krugova… Sve će se doznati…

165ks agregat, jednostavno je nemilosrdan prema gumama, troši ih brzo…

Napred bi trebalo da “lepi” točak za asfalt…Pirelli St Angel…

Nazad ne očekujem bas grmljavinu od rednog cetvorocilindrasa , nije to KTM… Meni oni rade kao usisivači al ajd, hteo sam to… I ja sam odavno za rashodovati i otpisati…

nadam se da će biti pristojna buka… Stigla cevka…

maverick

Sad ce raditi kao Jurin tohatsu  :stripii: :stripii: :stripii:

No

SMT

Ištvan iz Ade… Kako čovek radi prepravku, var… Perfekcija…

Ima čovek i svoje cevke… svaka preporuka…Kad neko voli svoj posao :hi:

Harley

Kao da gledam sebe prije 20 godina :tongue1:
Living your dreams, do not dream the life

ossa

Dragon ada super radi, imao si i. bliže u Backom maglicu isto lika radi odmah na licu mesta. Jel to top od ktm ili od bendže?
Naidju krize, drukcije grize...