Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Living your dreams, do not dream the life

Harley

Malo pranja,malo poliranje, malo podmazivanje sajle kvačila, tvrda je ko na FAP-u 13.ici, punjenje akomulatora, kontrola pogonskog remena, još oprati K&N i bez brige bar mjeseca dana😱 ipak je to pouzdan motor!!!

Poslano sa Save koristeći Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

DIDAPATAK

..karakter mi je na velikoj kušnji..da je slabiji počeo bih ti zaviditi  :uf:
..druže  :hi: guštaj i sretno  :occasion14:
.. :baba:

Harley

Citat: No  u Ožujak 12, 2018, 18:52:45
Brrrrm, brrrrrrrm   :icon_thumright:
Još da te naucim šarane lovit😎😎😎😎😎😎

DIDAPATAK

..s ovim se love drugačije ribice  :takoje:
.. :baba:

No

Citat: Harley  u Ožujak 12, 2018, 19:34:01
Citat: No  u Ožujak 12, 2018, 18:52:45
Brrrrm, brrrrrrrm   :icon_thumright:
Još da te naucim šarane lovit😎😎😎😎😎😎

:icon_thumright:  Uvijek se može naučiti nešto novo,ali kad se love šarani tu ja imam brrrrrm, brrrrrm, brrrrrm,  tri komada i za sezonu spreman, samo da se smiri voda.   :glasses9:

Kugla

Harley svaka čast to je pila  :ok:
"Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš."
www.lureti.hr
www.facebook.com/edukacije.lureti
www.facebook.com/lureti

Harley

Ovo je bila vožnja zivota!!!!
Prije 5g.

majstor

Moram priznati da imaš muda, bez obzira na prekrasan motor. Daleki put.  :notworthy:

pajdo77

Ako se dobro sjećam iz nekog dokumentarca ta cesta je duga gotovo 4000 km. Treba to odvoziti a ponešto i vidjeti.

Harley

Vozio sam nekih 400km, onda u Arizonu, Nevadu, Utah, bio dva dana u rezervatu Navajo indijanaca, malo Grand Canyon 2 dana, godinu prije toga od Daytone do Key Westa, Europu sam prokrstario od HR i Mađarske samo na zapad.
Jbg stari se sve teže podnosim ture od desetak dana, zadnja mi je bila preko Italije, Milano, Saturnia, tri dana zujanja po Italiji, Ancona, Split, dva dana po obali i natrag za Zagreb, ivo ljeto planiram sedam dana Mađarska i Austrija.
Još koju godinu i kraj priče.

majstor

Kad mi se rodio sin 1989. godine, zarekao sam se da neću voziti veliki motor. I nisam. Uvjek imam veči skuter ali ni njega ne vozim.
Nekad mi fali, ali dok se sjetim bolova u bubregu i zglobovima, odustanem. A nekad sam i ja imao višednevne rute.  :baba:

šajzika

Bravo Harley, lijepa pustolovina :hi:
Audentes fortuna iuvat