Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Living your dreams, do not dream the life

ljuska

SMT

Došli do neke vode danas… vozali se tu jedno 200 km… Sve čisto i lepo…

Neko vreme totalno bzv ali se kupam, pa kako god… U Crikvenici smo…Valjda je tu dobro, okud znam… Možda ćemo od nekog pozajmiti žetone kad krenemo nazad…

Harley

ljuska

tutnja

Cres

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

SMT

Danas nema puno slika… nije bilo vremena… ceo dan na motoru… Krenuli jutros u 8h… Crikvenica, Senj, preko Velebita  do Plitvičkih jezera… Dalje Slunj, Vojnic, Dvor na Uni, Kostajnica, Dubica, Novska, Okucani, N Gradiška, Pozega, Našice, Os i evo nas na mostu…

600 km danas,zahtevnih po svakakvom vremenu… Kafa, pa ja imam još 100 km do kuće… Dosta za ovu turu…

P.S.. Ljuska me zvao na piće ali smo se mimoišli… Hvala :hi:

Harley

Nije baš za motor vrijeme.

ossa

Ima ona pesma : "Sve je lako kad si mlad."  :whip2:
Naidju krize, drukcije grize...

Harley

Upravo, i onda samo sjećanja!

SMT

KS , krivine , miris benzina ( ne podnosim dizel :stripii:) i ostale paljevine  su moja droga :hi: :stripii:

Samo neka ostanem u tom bunilu dok god mogu nogu preko motora prebaciti…

Hteo sam da odustanem mnogo puta iz razno raznih razloga, drago mi je sto nisam…

SMT

Podseća me na mašinu sto je vozio Bubba Zanetti i ekipa  u Mad Maxu, dok ih ovaj nije sve “ poskidao” :hi:

Ovaj je malo modifikovan…

Dobar :hi:

I još malo lepote za oko…

Kugla

Napokon spustili čamac, hvala susjedu  :red_indian: što je našao vremena da osposobi motor i pri pomoći oko šlepanja do veza kao i kolegi Krisitijanu na prijevozu čamca i kumu Walpyu na pomoći oko spuštanja. Danas smo se kum i ja provozali malo i biće to ok za sezonu a do sljedeće valjda ću nakvrcati i za jači motor. Ima još koje kakvih radova oko veza i nekih sitnica na čamcu iako sam sve namontirao što sam mislio, još ostaje kaljužna pumpa i tenda.Kum i ja zajedno malo preko 250 kg  :uf: uzvodno sa selvom 6 konja 10 km/h nizvodno 15km/h, s 15 konja mislim da to mora ići jako lijepo. Jedna kraća snimka današnje vožnje

maverick

Samo gas i malo vremena da odes cesce  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Nadam se što ćeščim izlascima, a jedan dan ćemo nešto pripremiti za klopu biti će te na vrijeme informirani  :ok: