Za sezonu spremni!!!

Autor Harley, Ožujak 12, 2018, 15:09:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

majstor

Nadam se jedino da ti povratak u realnost neće preteško pasti.  :hi:

SMT

Hoće sigurno :hi:!

Uz ribolov, ovaj “sport” zaista omogućava pravo uzivanje... Ako se da levi ili desni zmigavac i skrene sa glavnog puta, može da se vidi i doživi mnogo toga... Prelepe prirode ima oko nas na ovim prostorima, mislim da nismo toga ni svesni...

Blizu sam odluke da ne menjam motor još... Nekako mi se čini da još ima baruta i u meni i u njemu, za još koju avanturu...

majstor

Ma izlapeli ste i ti i motor, čisti čorak.  :uf:  :stripii: :stripii:
Drago mi je da bar neko ima vremena i mogućnosti da si priušti takav aktivni odmor.  :hi:

SMT

Da, :stripii: :stripii: :stripii:...

Samo ovaj durmitorski KTM dolazi u obzir kao zamena... Ima kardan, ne moram lanac mazati :stripii: Fine mašine nisu za mene...

majstor

Da sam ja na slici, napisao bi - Dragi forumaši, da me bolje prepoznate - ja sam ovaj sa kacigom.   :uf: :rofl2: :rofl2:

ljuska

baš sam htio napisati jako lijep konj  :stripii: ali si me preduhitro a meni kao da vadi mast jer sam sa ekipom trebao ići na sličnu vožnju ali nažalost još se vučem od kreveta do wecea sezona još nije ni počela a za mene završila  :crutch:

majstor

Bitno da je glava na ramenu. Do vikenda ozdravi pa dođi na oporavak. Taman voda padne a ribe postanu gladne. Možeš se i dovikivati sa poznanicima preko vode.  :takoje:

SMT

U motoguzziju mogu samo da slave... Možda ih ovo vrati u slavne dane...Juan je pasionirani motociklista i zaljubljenik u dva točka...

Kakvu je čovek slavu i prodaju doneo BMW-ovom modelu GS kroz svoje avanture koje je imao na njemu... Naravno, neosporan je kvalitet ovog modela, dokazan i pokazan za ono za šta je namenjen...

https://www.moto-berza.com/moto-vesti/strane-vesti/juan-mekgregor-novi-ambasador-moto-guzzi-v85tt/

SMT

Ko vozi, zna kolika je važnost ovog segmenta(prijanjanje na asfalt)... Ljudi svašta stavljaju na motore, da se naježiš...

Sport touring možda i najzastupljenija disciplina međju nama “smrtnicima”...

Jedan pirellijev model za to...

Vrlo poučno...

https://www.moto-berza.com/moto-vesti/saveti/sve-sto-bi-trebalo-da-znate-o-moto-gumama/

SMT

Vrućina, komarci, vodostaj, sve me nervira, taman i da ribe uskacu u camac... Izgleda će biti još vožnje...

Pre toga, zamena ulja i filtera... Zamena filtera vazduha i svecica... Do jedne svecice s obzirom da se radi o V2 agregatu dosta teško se stiže... Možda bude viska delova posle :stripii:

mlb

Kod mene malo kasni priprema ali nema žurbe!! Još koji detalj i u napad!!

SMT

Loše su ti slike za tako lep motor... Daj malo bliže... Da vidim tu ručku kako izgleda...

Ne vidim ništa...

mlb

S obzirom na dvije ne prospavane noći slike su još i odlične  :stripii: :stripii: , uslikam ti šta hoćeš samo reci!

SMT

Jbg, ne vidim motor uopste...

Okači veće slike... Hoćeš ovde ili u temu merc... Voleo bih videti...

Ili me ti i Sajzika možete zvati na ručak u OS, pa da vidim uživo... :hi: :stripii:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"