wLure

Autor Sg.Pepper, Ožujak 19, 2018, 14:44:30

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Sg.Pepper

Naletio na ovu stranicu sa kopijama raznoraznih varalica pa smijesnim cijenama, pa mozda nekog zanima!
Narucio sam za 90kn 9kom, ako budu skart nije tragedija!
dec d vej aj lajk it....

Dukulele

Uzimo, vidim sad bas.  I nije bas toliki skart :) Cak stovise, na nekim modelima zavrsna obrada i rad su na ohohoo nivou!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sg.Pepper

Onda super, uzeo 2kopije shad rapa, 2 ito visiona, 2 bombera i jos 2-3 neka, pa okacim slike kad stigne.
Jeftinije nego na Aliex a postarina 1,5dolar!
dec d vej aj lajk it....

Germina

Ja godinama koristim Wlure voblere i model C55 mi se pokazao kao jako lovan za soma...od drugih odličnih varki sa Alija preporučio bi Lixadu koja mi se našla kao odlična zamena za Big S i nešto skuplje Bearking voblere sa svojim odličnim kopijama japanskih varki  :hi:

feco

Dobra informacija.....koje boje uzimaš za c55 ?
POLAKO I BEZ VEZE

Germina

U boje generalno ne verujem kad je som u pitanju ali s obzirom da soma leti u 90% izlazaka varaličarim tokom noći uzimam drečavije boje voblera da bih video kud ih zabacujem...obično FT i jedan lumiscentan žuti koji svetli nekih 15-20 minuta kad ga obasjam baterijskom lampom a desi se da mi baš on bude dobitna kombinacija  :hi:

Često kupujem C55 u blanko verziji za 0.90$ komad pa ga lokalni majstor ofarba po mojoj želji...evo kopija Shad Rapa recimo

Evo i Bearkingove kopije DUO Realisa   :hi:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1QoaM1r5f6M

feco

POLAKO I BEZ VEZE

Sg.Pepper

Stigle jucer varalice! Kopije Ito Visiona mi djeluju ok, bombera onako li-la tj jedna boja je ok a druga bas djeluje kao da je sa pijace, kopije shad rapa mi se ne svidjaju nekako su malecne al ok koliko para toliko muzike!
Najjaca je poruka u pakovanju “prije upotrebe kapnite malo lijepila gdje izlazi zica iz voblera da nebi ulazila voda”  :stripii:
dec d vej aj lajk it....

Darkestrah

Haha, nemoj Hebat da to piše?!

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

Sg.Pepper

Ozbiljno! Bio kartoncic u pakiranju “how tu tune your lure” a sa druge strane pise to, ako ga nadjem okacim sliku
dec d vej aj lajk it....

Sg.Pepper

dec d vej aj lajk it....

pajdo77

Vidim da daju upute i kako ga štelovat. najbolje da su ga popakovali u kinder jaja pa ga sam i sklapaj

Darkestrah

A gledaj, za tu lovu maksimalno korektno od njih

Poslano sa mog Lenovo P70-A koristeći Tapatalk

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.