Sajam 2018

Autor TonyC, Travanj 22, 2018, 09:39:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

TonyC

Frisko sa sajma kod majstor Tome.

TonyC

Fali Buhin!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

I panval se ponovio s kabinom.....napreduje u dobrom smjeru  :icon_thumright:

šajzika

To je 492 s kabinom, kak izgleda uživo  i sta trazi za to cudo?
Audentes fortuna iuvat

maverick

29000, a za gotovinu 27 čini mi se...Nesto je prednji kraj drukčiji..ima komoru na prednjoj palubi , valjda za sidro. Onako sve u svemu...jedan esekerski čamac s kabinom...i vidi se napredak u odnosu na prijašnji model....Mada nisam puno zagledao i kvalitet plastike mi se nekako učinio kvalitetnijim

šajzika

Dobro da ležim na kutnoj garnituri
Audentes fortuna iuvat

No

:uf:  jel to sajamska cijena    :stripii:  :stripii:

maverick

Kabina je dosta jednostavno napravljena i čini mi se da sam čuo da ima izolaciju kao i stari model...Ima prozore sto je veliki napredak u odnosu na prosli  :uf: a cijena...uvijek je relativna...nema on ni neke konkurencije bas u tom rangu...

fire193

Citat: šajzika  u Travanj 22, 2018, 11:36:59
To je 492 s kabinom, kak izgleda uživo  i sta trazi za to cudo?

Nemoj me držati za riječ ali koliko sam vidio na papiru mislim da je taj kabinaš skoro 6 m, masa mu je 320 kg..za razliku od 492 cabin koji je oko 240 kg i cijena mu je oko 22 000 kn.

šajzika

Bio i ja, panval cabin 2 je napravljen na osnovu novog modela , panval 560.
Sve mi jasno ali vidio sam i ja cijenu za jednokratno placanje 27 i nešto.
Panval 560 je nekih 17 tkn

A onako, za 22 još ajd nekako. Za 27 ilitiga 29 na rate, nekonkurentan
Audentes fortuna iuvat

maverick

A realno...uz malo love i puno posla takva kabina se napravi u kucnoj radinosti...ali...i ovo je neki pomak..ako ne bude islo...korigirati ce cijenu...Samo za sajam je trebao imati neku promotivnu...Ali od njega se nikad nije ni ocekivalo nesto pametno....Tako da s ovim se nadmašio u svakom slučaju

šajzika

evoga
https://www.bilje-marine.hr/ponuda_panval_560.php

nemogu naci panval cabin 2 na netu sa karakteristikama , al eto na to korito ide solidna kabina  :ok:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

A hebo ga život daj recite mu da plati nekom profi fotografu 500 kuna pa da mu slika proizvod kako bog zapovjeda. Treba to poslikati malo iznutra,komore i iz svih kuteva a ne ovako trčeći oko njega na livadi. Pa taj ima smisla za marketing ajme,nije ni čudo pa je jedino Šajziki uspio prodat čamac :rofl2: