Sjednica upravnog odbora Zajednice...26.4.2018

Autor maverick, Travanj 25, 2018, 18:17:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Nisi u pravu,
PP je samo za Dunav.
Otprilike ovako

S tim da nisam sve obuhvatio jer je popis podugacak i jos sad reciprocitet .
Sve u svemu Drava (taj 12km lijeva obala do usca)  je osijecka "ingerencija"

za Dunav se nisu dogovorili reciprocitet, znaci s njihovom tj valpovackom nemozes na dio Dunava gdje vrijedi osijecka dozvola
Audentes fortuna iuvat

miha

Citat: petakk  u Travanj 29, 2018, 02:14:03
Potpisan reciprocitet
22. travnja 2018.  admin  Vijesti
U nedjelju, 22. travnja 2018. potpisan je reciprocitet od strane Zajednice ribolovnih udruga Baranje, Osijeka, Valpova i Donjeg Miholjca. Tim reciprocitetom se omogućuje ribičima tih zajednica da sa postojećom dozvolom kupljenoj u bilo od kojih ovih Zajednica ribolove na otvorenom toku rijeke Drave od nultog riječnog kilometra (ušće Drave u Dunav do uzvodno 104. riječnog kilometra (Martinci, Podravska  Moslavina),  rekao je predsjednik Županijskoig ribolovnog saveza Anđelko Martinčević.

Za iduću godinu planiraju isti taj dogovor o reciprocitetu s proširenjem i na rijeku Dunav. Ribolov na rijeci Dravi se dopušta na obadvije obale i iz čamca, te se odnosi samo na rijeku Dravu, bez rukavaca i zimske luke, dodao je Martinčević.(ad)
...radi se nema šta radi zajednica ...svake godine isto prvo i jedino reprocitet i to je to ...bar je otvoren ....kuča časti .... :ok:

kobac

Citat: šajzika  u Travanj 29, 2018, 06:46:18
Nisi u pravu,
PP je samo za Dunav.
Otprilike ovako

S tim da nisam sve obuhvatio jer je popis podugacak i jos sad reciprocitet .
Sve u svemu Drava (taj 12km lijeva obala do usca)  je osijecka "ingerencija"

za Dunav se nisu dogovorili reciprocitet, znaci s njihovom tj valpovackom nemozes na dio Dunava gdje vrijedi osijecka dozvola

nisi ti u pravu...
izlazak na lijevu obalu rijeke Drave (govorim o dijelu koji je područje kopačkog rita) nije dozvoljen..ali to ne znači da nesmiješ iz čamca pecati na tom dijelu drave..

pišta

Šta smo mi, Osiječki ribići, konkretno dobili u reciprocitetu s Baranjom i obrnuto?

maverick

Jedno veliko ništa...Baranjci su dobili stosta..Sad sam malo u guzvi ali kasnije napisem vise o tome
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

A gosn kobac krivo smo se razumili . Priznajem kriv sam, nesmijes izlazit al smijes pecat :hi: :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Kobac prvo neka rijesi tekuce probleme na njegovom terenu...znaci ribolov u zabrani...prodaja ribe u lokalne birtije po Aljmasu i onda moze tu pisati do mile volje...Ovako...hebe ga zastava...odrezana peraja...izlazak na obalu rijeke u gradu di zivimo...ajd pedala da ne bi bilo po guzici  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kobac

ha dobro....
šta got da napišem ima nešto što nevalja..
eto neću više komentirati...
:no: :no: :bye: :bye:

maverick

Samo ti piši ali u temama koje nemaju veze s propisima i to tako :stripii:

Kugla

A je smo puno dobili sa tim potpisom mi sa dozvolama iz Osječke zajednice, gotovo pa ništa, da je Dunav u pitanju ajd de, ovako gotovo ništa, jedino ne znam šta je sa svim barama i tim nekim kanalima po  Baranji jel sad smijemo i tamo?
A što se tiče tih zajednica pa pola ih nema ni web stranice, a koje i imaju ažurirane prije godinu i više dana, užas, ili negdje klikneš pa eror 404 heheheh, ili na Valpovačkoj klikneš a kaže račun suspendiran. Sve je to katastrofa

nekinho

Mi sa osječkom smo ovim reciprocitetom dobili kitu margitu... zašto ne mozemo na baranjske bare i dunavce, komad Dunava kod Batine, kakav je to dogovor... ako vec sa valpovcanima možemo sve dogovoriti, sta ih prijeći da isto dogovore i ovdje.
Hebo ih copy/paste iz godine u godinu

maverick

Neki iz nase zajednice imaju vise ciljeve pa su nas prodali s ovim reciprocitetom...

pišta

Ja čuo da  Županijski ribolovni savez seli svoje sjedište u Baranju. U istom tom savezu sjede i dvojica vrlih iz Zajednice Os.

dravski pecaros

dokle god ne bude promjena zakona na nivou države nema tu velikih pomaka..  :hi: