Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Meni jedna od brutalnijih pecaroskih kombinacija

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Mislim 65 je bilo zadnje..ovako na ladno bez nekih velikih kombincija s elisama...mozda se vlasnik malo oslobodi pa napise koju riječ  :stripii:

mossi

SMT

Citat: maverick  u Svibanj 10, 2018, 07:46:10
Mislim 65 je bilo zadnje..ovako na ladno bez nekih velikih kombincija s elisama...mozda se vlasnik malo oslobodi pa napise koju riječ  :stripii:

Prozvan sam :takoje:... To je izmerena brzina sa postojecom elisom, mada i dalje ne znam koja je u pitanju, rečeno mi ali sam zaboravio. Po Vladinoj priči tu još može da se dobije neki km uz neku drugu elisu...
Kombinacija je za mene brutalna kao sto Maverik kaže iz prostog razloga sto sam prešao sa prvog modela BF i 25 ks na Ultimate i 50 ks. Po meni su to mnogo različiti čamci s obzirom da sam do sada imao prvi model BF koji me verno služio 10 god ali imao neke nedostatke...
Ultimate je mnogooo plovniji camac, stabilnost koja je bila dobra je još bolja... Blago V korito se itekako oseti u plovidbi, mnogo manje lupa, bolje seče talase... Usudicu se i reci da ovo korito može da podnese i jači motor od 50ks.
Camac pri odvrtanju gasa ispucava odmah ravno, uz dobro trimovanje klizi na vodi... Nema nikakvog podizanja, spuštanja čamca, kreće kao strela...

Stabilnost čamca na punom gasu po meni potpuno ista kao i na sporijem rezimu, ili ja ne primećujem.

Skretanje na gasu preko pola i još plus,najnormalnije... Na takvom gasu nikad inače ne skrećem na mesto na kojem ću pecati kao sto ni autom ne skrećem u punoj brzini...
Izvorno je camac trebao da se radi u maskiranoj varijanti odmah u djelkotu ali se odustalo...
Došlo se do zaključka da će to biti folija, pa kada dosadi sara, može da se menja...
Honda izvadjena iz celofana, teška 88kg, potrošnju nisam merio , nemam pojma... pokazuje moć u kombinaciji sa ovim čamcem čim se dodaje gas... vožnja na ručku mi je izuzetno sela...
Ostalo je još nekih sitnih sminkanja dok imam elana za to... Nalepnice i logo iznutra, kožni tapacirunzi su stigli za prednju i zadnju komoru...
od opreme na čamcu su dodati metalni rukohvati sa strane, dve dodatne komore(ima na slikama kod Maverika), upaljač za telefon i bateriju, odvod za samo pražnjenje... U prednju komoru je postavljen sundjer, tapacirana je da se stapovi i mašine ne grebu pri vožnji... Na pramcu postoji mala komora samo za sidro.
Držači stapova u čamcu su se pokazali ok, u prevodu na jače od pola gasa stela nije završila u Dunavu  :takoje:...
Natpis na čamcu se ne vidi bas najbolje jer se bela boja na ovoj sari nije pokazala kao najbolje rešenje, pa će tu doći do kozmetičke promene ovih dana u vidu neke drecave boje...

Sve u svemu, zadovoljan sam... Iznad mojih očekivanja...

maverick

A kako ne biti zadovoljan...eto ja jedva cekam da mu malo hebe kevu kad dodjem na probu  :stripii:

mossi

Jako jako lep čamac, video sam ga uživo pre neki dan..  :notworthy: :ok: :occasion14:

SMT

Ajde, pa testiraj koliko hoćeš... Ja ću sedeti u kafani :occasion14:, jebes karakteristike :stripii: :stripii: :stripii:... Ako ne budeš zadovoljan dobićes KTMa i kacigu da vidiš šta je snaga motora za ovu japansku konfekciju :stripii: :stripii: :stripii:... Nisam ja navikao na hondu, upalis je i ne čuješ, jebes to, ne znam da li radi uopste, meni to kao usisivac :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Izgleda jako dobro, Koliko kosta ta igranka s maskirnom folijom?
Audentes fortuna iuvat

SMT

Hvala puno.

Meni je to ušlo u cenu ali evo radim neke nalepnice za unutra i logo, pa sam popricao sa momkom na tu temu... Znaci top folija sa zaštitom, bolja od ove moje sa njegovim radom, grubo 300e... Biraš boje sare svašta nešto... Kaže da može da izdrži 7  godina...

SMT

Citat: mossi  u Svibanj 10, 2018, 14:05:31
Jako jako lep čamac, video sam ga uživo pre neki dan..  :notworthy: :ok: :occasion14:

Hvala drugar.

milan-so

Predobro izgleda, gledah ga i ja neki dan ...
:hi:
A da ,kao i mossi, pohvalim i sliku gde si uhvatio i mog Tajmena  :stripii:

SMT