Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Batica

Kada vidim kako trimujes zeludac me zaboli. Ne kako to radis nego gde je postavljen trim.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

maverick

Mislis na ovaj dio kad pusti ručku da trimuje  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Da.
Mozes tako ili da ukrstas ruke.
Treceg nema.
Meni nije jasno da posle 10god neko iz Honde ne skapira i pomeri trim na rucicu gasa.

Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka

maverick

Ne znam sto kaze honda po tom pitanju, ali znam da jedan dio proizvodjaca ne preporuča upotrebu trima u voznji, kao ono, namjestis jednom i ne diras dok je isto opterecenje...A SMT je stari lisac...umije on i bez ruku neke stvari odraditi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

maverick

Općenito...sad da li bijase za manje ili vece motore...zaboravio sam ali nailazio sam par puta na taj podatak...

SMT

U principu u drugoj ruci je telefon, pa se snimalo...ja vozim jednom rukom, svakako( ne ukrstam ruke ili retko)ne vežem osigurač,menjac isto saltam bez druge ruke( i to sve leva :stripii:) sad videcemo dokle... Dok ne ispadnem :stripii:...

Uvek bolje obe ruke koristiti :icon_thumright:...

Rap

Nije loše vezat osigurač. Imao sam situaciju na moru gdje me osigurač spasio.

SMT

Slažem se potpuno... Samo volim u svemu neku notu rizika, pa tako, eto, glupiram se...

A i ljudi rese taj problem tako sto voze na volan i konzolu...

Rap

Komplet koji lovi, i bez šezdesetke

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

Ima neke istine... Da ne bude samo nautička priča...

Zadnjih godinu dana od kako imam ovaj komplet, radi se mnogo veći teren u km... Ili s kraja na kraj pa x 2 nekada... Sve to u zbiru daje neke bolje rezultate u ribolovu...

Nekako ništa nije daleko, ne gledam puno hoće kiša ili ne i tako...

Možda grešim ali ja sam neke prednosti u ribolovu video u tome :hi:...

DJ17

vozio sam alu camac s Hondom 50ks na ruku, pravo uzivanje... i sto ti kazes nista "nije daleko" i negledas oces tamo stic i za kolko vremena samo gas... osecaj i adrenalin s 50ks na rucku mi puno drazi i bolji nego kad sam vozio celo ljeto alu camac 60ks sa komandama... odlican komplet imas, svaka cast nista ne menjaj...

Rap

Zašto ne! Kakav bi tek osjećaj bio sa 115 na ručku

SMT

kad vidim druge camce i motore sa 40/50/60 ks, izgleda mi brutalno kako idu... Svoj ne vidim, pa uvek mislim da nešto fali... Jbg :stripii:

Rap

Cuj,osjećaj vara vozača ali ideš više nego dobro