Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ALU-bel

Citat: SMT  u Veljača 04, 2023, 07:55:59 Fala bato :hi: !

Razmišljam da ovaj tvoj jedan JP okacim napred, da imam balans... nego ne znam šta bih stavio na njega :stripii: ...

Opteretio sam ovu plastiku, preminuce :stripii:
:stripii:  :stripii: Moze napred minikota

SMT

Uradio sam sve sto sam rekao da neću....

To tako ide...

Ako iz ove priče izadjem, da trebam i čamac menjati, usro sam i šefa i stanicu...

Eto i nekog mashera ili huntera...

Tićo

Čestitam na kupovini, neka te dobro služi💪

Slave

Čestitam na kupovini  :hi:

Hoćes raditi neko pojačanje nazad zbog tezine motora? Imao je jedan kod nas na vezu na BF isto yamahu 40hetl, pa je prodao i stavio hondu 40/60. Znam da je radio ojačavanje zadnjeg dela zbog tezine motora.

Možda ne bi bilo loše u stranice i pod da staviš onu penu ako već nemaš, bice čvršći.

SMT

Ma kakvi. Neću ništa raditi...

Pa ta dva motora bi trebali biti iste težine, ako se ne varam... Ima motora te težine na BF...

maverick

Citat: SMT  u Veljača 04, 2023, 07:55:59 Fala bato :hi: !

Razmišljam da ovaj tvoj jedan JP okacim napred, da imam balans... nego ne znam šta bih stavio na njega :stripii: ...

Opteretio sam ovu plastiku, preminuce :stripii:

Nemoj zaboraviti onog Tomasakija sto sam ti nudio  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Imam želju da to ne sastavim pre proleća... ostavio sam motor u radnji...

Ne da mi se sada oko toga... biće tu onaj filter ili predfilter za gorivo, možda ti satovi... To zajebavanje sa tim elisama...otkud znam...

Treba taj camac koliko toliko srediti, vitalno je dobar... nego to šminkanje a sada je hladno za to...

maverick

Da trebalo bi ga malo osvježiti,  zasluzio je
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Kad sam video ovaj Slavetov BF, pomislio sam da moj izgleda kao da cele godine kradem drva sa njim :hi:

SMT

Jbt, kreće moj monolog na ovoj temi...

Počeo sam da razmišljam od jutros da bi na ovaj motor bolje išao neki lep masher u nekoj sivoj  boji... itd itd...

BF je bez motora, imam slike, skinem JP...

Zajebo sam se, ovde nema kraja...

maverick

Da, kod tebe je definitivno najgora opcija da te se ostavi sa samim sobom  :stripii: 

Tićo

Citat: SMT  u Veljača 05, 2023, 09:55:43 Jbt, kreće moj monolog na ovoj temi...

Počeo sam da razmišljam od jutros da bi na ovaj motor bolje išao neki lep masher u nekoj sivoj  boji... itd itd...

BF je bez motora, imam slike, skinem JP...

Zajebo sam se, ovde nema kraja...
Uzimaj šta čekaš...😀😀

ossa

Naidju krize, drukcije grize...

Tićo

Vidi što je lep...nemoj ni razmišljati,uzimaj :clap2:

SMT

Lep, jbt... :hi:

Aj, ne zajebavajte, dobri ste momci :stripii:

Biće ovo zanimljivo do proleća... BF, Masher, Hunter, Djena-prelazak u heavy metal.. :stripii:  :stripii:  :stripii: