Big Foot Ultimate by SMT

Autor maverick, Svibanj 10, 2018, 06:40:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Slažem se, naravno :takoje:.. Ali ajde još malo

SMT

Citat: Greys  u Svibanj 11, 2018, 11:54:49
Citat: SMT  u Svibanj 10, 2018, 15:39:30
Da, idu kao sto rekoh karbon kožno sedište nazad i napred za sunčanje... pored ribolova će poslužiti malo i za uživanciju i rekreaciju..Vlada se potrudio da ta sedišta izgledaju besprekorno u 3 nijanse koze, jedva čeka da me završi, beži od mene :stripii: :stripii: :stripii:...

Nalepnice idu unutra, pokušaćemo to za vikend sve da poslozimo, pa da uslikam... Nadam se da neće ispasti kičasto... Ne volim te crno bele boje ali eto :stripii:

Pazi samo da te ne nazove netko iz Osijeka za krađu ''patenta''  :stripii: :stripii: :stripii:

Matori,

Nisam bas skapirao šta si hteo reci? Ja sam ih samo kupio, nemam smisla za patentiranje. :no:

maverick

Interna šala ...ne opterecuj se... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Camac tri nedelje u marini, solidno algi,zatvorena voda, ima nešto i opreme u njemu... Danas ponovo merena brzina, ovaj put nas dvojica u čamcu za razliku od prošli put( jedan čovek).Izmerena brzina 62 km/h... Ortak koji se bolje razume od mene u priču kaže da ostaje prostor za 1 pitch jacu elisu i motor mora za jednu rupu ići gore...

maverick

To je to...60 plus s dvojicom... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

SMT

To je to otprilike sto se mislilo sa čamcem... Ako neko ima savet za  nešto dodati, šta gde staviti neka “ puca” slobodno... Nemam više ideja :no: :no:.

No

:hi:  Stavi pribor u čamac i šišaj na Dunav.  :ok:

Lijep i moćan komplet. 

Sretno s tim čamcem   :occasion14:

Batica

Jednu ribicu guzatu napred, sisatu pored tebe, da uzivas kada letite preko talasa.

Gde si postavio rezervoar, akumulator? Moze slika?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

SMT

Hvala momci na željama, evo još mlatim po Dunavu, slagao bih vas kada bi se imao čime pohvaliti... Ribe veličine varalice se love, a umesto ove guzate imam jednog od 45 god na pramcu, ali ajd dize sidro bar... :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

SMT

Vrata prednje komore su prilično proširena u odnosu na prethodne modele BF. Sama komora je sasvim pristojne veličine i dosta upotreblijva... Ovaj “nameštaj” kada se smota u pravougaonik, staje u prednju komoru tako da ostaje još polovina mesta u njoj, sasvim ok priča...

Batica

Gde si stavio rezervoar? Manje komore, zadnju vecu ili napred?

SMT

Batice,

Rezervoar je u zadnjoj komori po sredini... Akumulator je sa leve strane kad gledaš u komoru... Ostaje tu još mesta za svašta nešto ako hoćeš da staviš... Dve dodatne komore su odozgo, jedna plića ide do akumulatora, druga  dublja do dna skoro... Recimo da u tu dublju mogu da stanu dve flaše Coca Cole od 2 l, dok je plića dobra za sitan pribor, dokumenta, baterijsku lampu, svašta nešto... Ako ne želiš da ih koristiš, izvadis ih posto su umetnute i gore samo zatvoris poklopac... Time dobijaš više prostora u zadnjoj komori... Sad, kome šta treba...

Ako ti je konfuzno objasnjenje mogu posle okaciti slike... Pogledaj na slici gde je zadnji tapacirung... Imaš odozgo vrata malih komora... Na slici gde je crevo imaš koliko komora ide u dubinu... Taj “lavor” ili kako da ga nazovem se vadi napolje... Dobra stvar, skroz...

Batica

Razumeo.
Gledao sam slike camca i nisam mogao da steknem utisak, koliko su velike komore koj se nalaze sa strane.