Kako povećati brzinu čamca

Autor maverick, Svibanj 12, 2018, 12:09:55

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

željkož

promjenis čamac i motor i eto vece brzine  :rofl2: :rofl2:

maverick

Da da...jedna od boljih opcija   :stripii:

šajzika

Prodje me kamper i vuce malog gumija za cca 2 osobe. . Na gumiju etec 115ks.
Mislim da je to brzina
Audentes fortuna iuvat

SMT

Imamo li na ovim našim rečnim prostorima neki camac( nalik ribolovačkom) sa motorom, da je dostigao tu magičnu brzinu od 100 km/ h? Ili približno tome? O kojoj se kombinaciji radi ako postoji?

Da ne računamo policijska plovila.

maverick

Mislim da kod nas nema osim ribara...on ima neku pilu...alu cikl i 115 koliko se sjecam i ide preko stotke

SMT

Video sam taj snimak... Jasno mi je da su ljudi napisali knjige o nautici... Postaje mi sve manje jasno da se sa motorima od 100 i debelo plus KS ne može doći do te brzine... Naravno, postavljenim na rečnim koritima. Šta tu ne štima? Da je ne znam kakvo korito...

maverick

Imas tu negdje na forumu...tohatsu..cvajtak i oni mali camci gare 90 km na sat....znaci da je moguce samo se nitko vise ne bavi s tim. Osijek je bio poznat po utrkama camaca...danas je poznat po zimskoj luci gdje je 90 posto camaca samo parkirano

maverick

A vidi mene protiv Tonyc....to je bila utrka...  :stripii: :stripii:

SMT

Koje su to brzine u pitanju? Gde vam je publika?

maverick

A imas temu na vukovima s dunava...60 plus strana...bila su to neka druga vremena...bilo i publike i tako...opklade...i to ozbiljne...a ono najskuplje...trkalo se za obraz  :stripii: Brzine male..52..53 s 30 ks...camci pet metarski...

SMT

Ne mogu da nasetujem svoj mozak na nautičke brzine u odnosu na drumske... jbt, kineski skuter ide 60 km/ h... Bajs gasiras te brzine... Kako je tu teško doći do novih 5 km/h i sa ozbiljnim pojacanjem u KS....

maverick

Problem je doci , bar nama neukim, do 1 ili 2 km vise kad se igras....ja sam za dva km na sat rastavio cijeli camacc...skino sve bitve , sve šarafe, ispustao pola ulja iz pete i vozio na tadasnjih 105 oktana iz poljoprivrednih aviona  :stripii: Ako pogledas malo vani čamce za utrke, pogotovo te male...te njihove motore...te odmake elise od samog plovila dodjes do zakljucka da mi nismo ni blizu...ali kazem, nema ni zainteresiranih...tako da ce taj segment tapkati jos u mraku bar kod nas

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no: