Moto gp

Autor SMT, Svibanj 17, 2018, 11:12:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Gledam juče trening, ne razmišljam puno o Markezu (predobar) o Banjaji (guši se od nemoći). Razmišljam o Quartararu, tebe bi otpustio iz Yamahe još bi tražio da vratiš sve pare koje si naplatio poslednje 3 godine. Sramno ponašanje koje još jedino kod Yamahe prolazi. Ubeđije ih kako je Yamaha sranje, kako je on šampion, vozi sa max 50% snage, uzima 500% plate. Dođe Jack Miller i pokaže da je ta ista Yamaha skroz OK motor. Svaka čast za Pramac, stvarno su najprofesionalniji nefabrički tim.

Ima da odem na Balaton, makar na kafu.. sa Messijem.

SMT

Mark je impresivan :hi: ...
Ko god voli trkanje, ostaje mu da uziva u njegovim voznjama... 32 god, koliko ce to trajati jos, videcemo...
Taj stil, prolazak kroz krivine, sjednijenje sa motorom, brzina, na kraju i zelja za pobedama je = nece se dogoditi vise :hi: !

Protiv njega na zalasku karijere, voze Moto GP sampioni u najboljim godinama, Qvqrtarao, Mir, Banjaja i Martin... voze, koliko znaju...

Kako ta imena zvuce napsram, Duan, Rossi, Stoner, Lorenco, Markez...

Onako, da ne mogu bas u istu recenicu...

Dorna nam je nesto morala ponuditi, u nedostatku ovih drugih spomenutih... Pa su eksperimentisali sa nekom pricom o Akademiji i ne znam cime...Pa priča o Acosti...

Dobri su to vozaci, samo fali tu puno...

P.S. Peku je ovo najbolji start sezone a nigde ga nema! Mislim da proslogodisnji gubitak titule ostavlja traga...

mossi

Auu koja trka!

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

mossi

Evo kako će to izgledati od sutra po papiru, u stvarnosti ćemo videti. Odnosi se na korisnike SBB-a i ljubitelje SK i MotoGP.

mossi

Ja da sam Martin na Apriliju u životu ne bih više seo..

Posle nedeljne trke, tj ponovnog pada..

SMT

Njega niko nije zeleo u timu osim Aprilije... zvuci cudno ali je tako... Svetski sampion od prosle godine!

Pozurio je sa povratkom, to se videlo odmah... Mislim da je pogresio jer realno u takvom stanju na takvom motoru, on nema sta da trazi...
Moj utisak je da kad bude bio 100% spreman, da je iznad tog motora... i da mu on ne moze pruziti to sto zeli... tako da , treba ovu godinu da iskoristi za oporavak i vezbanje na Apriliji... Lovu je uzeo...

mossi

Uff koji Q2.

Quartararo 1. Neverovatno!!!

Marc i Alex prošli na crveno!?
Kazna? Morala bi..

mossi

Marc kažnjen sa 2000€ ili dolara..
Alexu poništen prvi kvalifikacioni krug.

Tj kazna, je manja nego da ja gledam drugara kako peca smuđeve dok ja nemam ni udarca..  :stripii:  :baba:  :pirate:

SMT

Pravila su pravila... ali ima i glupih... ja ne vidim sto bi Marca kaznili osim ako se ne drze striktno pravila! Neka ga kazne na stazi kad ugrozi nekoga, sto je radio...
Drugi vozaci neka ga pobede na trkanju... ne da cekaju da on padne, napravi neku glupost i sl...On i druge vozace cini boljima, izvlaci maximum.. Fabio je pokazao da se može pobediti... :hi:

Nadam se samo da mu ovo nije decko!

ossa

Fabio se konačno domogao podiuma. Vozio je kao rossi nekada. Svaka mu čast. Markez , šteta pade onako, žao mi Mira što je onakav padavičar. Dok je bio na suzukiju mi se dopalo kako vozi. Sledeća trka Le Man. da vidimo jel ta yamaha može da ponovi rezultat. Čisto sumnjam. Videćemo....
Naidju krize, drukcije grize...

SMT

Dobra trka...Dobar Fabio... Bas dobar... Alex isto, zasluzili su obojica tu pobedu... Navijao sam juce za Qvartara, pobediti Ducatije na toj Yamahi je neverovatno, mozda taj Le Man!

Markez je mnogo brzi od svih, dzaba izgleda... Glava ne radi dobro, prenapet je...

Banjaja!? Meni je on enigma teska... On je po brzini 3-4 vozac trenutno, sta tu fali ja ne znam... Jako spor izgleda... S druge strane, suprotstavi se Markezu bez pardona tako i treba... I onda stane, kao da mu je to samo bitno... On je po brzini trenutno daleko od Alexa...

ossa

Banjaja je za obilazenje najbolji. Prca ih sve. Ako ga ide. Ako ga ne ide onda je 3.  :stripii: Da podsetim samo da je alex mogao da pokosi batu i banjaju. To je bilo nepredviđeno skroz.

mossi

Sa ovim se slažem, od takve greške do prve MotoGP pobede.. To je kad te usere na Lotou. Doduše pre trke je rekao: Marc će jednom biti i problemu, na meni je da tada iskoristim priliku. Eto ispostavilo se da je došla brže nego što se nadao. Po drugi put ove sezone vodi u šampionatu!

Quartaro je definitivno odradio ovaj vikend šampionski. Sprint nije imao šanse, kako mu je Marc produžio krivinu je za medalju, ali nedelju je odradio vrhunski. Teško je biti 105% skoncentrisan sa Alexom i Banjajom za vratom.

Banjaja je izgubio trku za titulu u svlačionici. Biće zanimljivo šta će biti sa njim ako sezonu završi kao treći.

ossa

Yamaha je izgleda "proradila" kao i smudj na porast.  :stripii:
Dokle ce tako, pitanje je sad?
Vignales se trudi i to.se vidi. Trka sledi...

mossi

Odličan sprint.
Yamaha polako hvata korak.
Ali Markez je terao Ducatija na momente do statusa raspadanja, ili pukovnik ili pokojnik. Da Markez nije odradio svoje, ova dvojica ga ne bi stigli (Quartarara).