Ciljano varaličarenje soma

Autor Kugla, Siječanj 13, 2013, 21:49:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Rak je zabranjena tj ugrozena vrsta.
A i realno gdje ga hvatat??
Ja sam samo par puta uhvatio raka i to dok sam peco bjelu ribu pa je on napao gliste
Audentes fortuna iuvat

Smithwick maniac

Prosle godine sam u 2 bacanja sacme izvadio 15 rakova.
Inace postoje mini vrskice u koje se stavi komadic ribe i unutra udu rakovi.
Jesu zasticeni ali ima ih strasno puno.
Rak ima strasan miris koji som jaaako voli.
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

ibro dirka

Od Nemetina pa niže do ušća, cijelim putem naletim na jako puno mrtvih rakova...jel njima smeta taj ispust šugavi ili je možda nešto drugo u pitanju?

šajzika

Kolko znam rak je pokazatelj ciste vode. Mozda ga ispust ubije
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Gledao sam Jakuba u jednoj od ovih novih epizoda,pecao je negdje bogu iza nogu i počeo se dernjati na nekog domorodca ko kreten jer je ovaj nesretnik upravljao čamcem dok je Jakub imao ribu na udici. Bezobrazno,i nečovječno. Jeremy iz "riječnih čudovišta" je za ovog izmislio pecanje i kulturu ponašanja. :takoje:

ibro dirka

a siroče, tako se uplašio da će izgubit ribu ha?

pajdo77

Ma bezobrazno,taj domaći ga vozi za par dolara na mjesta koja inače nikada sam ne bi našao a ovaj arogantan ko da je neki kolonizator. Bar da je pri montaži izrezao taj kadar.

joker

lako tako biti ribolovac kao sto je taj pemac napecajte mi mrena ocito da ih sam nezna naloviti i odvedite me na mjesta gdje ima velikih somova pa cu vam pokazati kako se hvataju velike ribe s time da mi platite smjestaj pa da vas "malo reklamiram".
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Ne mogu niti želim osporavati njegove pecaroške kvalitete jer ih sigurno čovjek posjeduje,kažem malo me zasmetao taj ton premda to nije bilo ništa ekscesno,jednostavno mi nije sjelo. Mora da sam u menopauzi pa sam osjetljiv :stripii:,još malo pa ću plakati uz tv gledajući meksičke sapunice. Do sada sam plakao samo kada mi je sapunica ušla u oko :rofl2:. *eben je taj PMS. :crybaby2:

dravski pecaros

Citat: pajdo77  u Rujan 01, 2015, 15:51:20
Ne mogu niti želim osporavati njegove pecaroške kvalitete jer ih sigurno čovjek posjeduje,kažem malo me zasmetao taj ton premda to nije bilo ništa ekscesno,jednostavno mi nije sjelo. Mora da sam u menopauzi pa sam osjetljiv :stripii:,još malo pa ću plakati uz tv gledajući meksičke sapunice. Do sada sam plakao samo kada mi je sapunica ušla u oko :rofl2:. *eben je taj PMS. :crybaby2:
ja sam isto gledo par epizoda i lika bi nazvo budalom a ne ribolovcem...to više lici na ekstremne sportove nego na pecanje sta on radi...

mossi

bb

Muvanje s mrenom od dve kile nije kažnjivo a stavljanje priponca s deverikom je krivolov.

raso

Prije 40 i više godina kad su bili gospodarski ribari na Dravi, oni su smijeli stavljat priponce.

Smithwick maniac

Mrene u Dunavu iznad Usca Drave gotovo da i nema.
Previse prirodnih neprijatelja ili...?
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

umpahpah