Ciljano varaličarenje soma

Autor Kugla, Siječanj 13, 2013, 21:49:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Baš tako, ako se hvata prelaz peska u korito i na dubinama 3-6m 30gr 40gr, 50 gr si već preterao.
Ja sam ove godine isgubio soma života sa 40gr na dubini od 6m pesak, 10m ranije imao kvrc smudja i onda balvan na neprimereni pribor.

80-120gr su radne težine gde je dubina 20+m sa jakim virovima i tokom.
Tu nema sreće sa 50-60gr.
Ali ne treba ni 150..

:hi:

No

Imam nekoliko godina  pet-šest manjih glavinjara. Možete si misliti koliko ih bacam kad ih imam godinama   :stripii:
Čitajući iskustva ovdje, kupio sam 15- ak novih, težih.   :uf:
Nadam se da ih neću nosati godinama, iako nisam siguran, kad ih pogledam, skroz imam neki osjećaj  :no: da to nije za mene. Tko zna, možda to prvi som promjeni     :ok:

SMT

Ma hoće, “izuva” iz gaća... :stripii:

Batica

Sebila 120g, ispadaju plombe.

Poslato sa ANE-LX1 pomoću Tapatoka

rogorez

Mario imaš ti dobar dupli kalup za glavinjare... Samo te mrzi da se baviš sa tim...  :headbang:

maverick

A nisam ja za to...zelju imam..ali nemam vremena...jbg..ono sto imam iskoristim za pecanje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Mi brze camce, sonare, besne mašine i stapove... Malo drugaciji pristup...

rj

ne budi naivan ...prvi video ...udario na shed a izvađen na kašiku ...  :stripii:  :uf: neznaju ni fotomontirat  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

SMT

Reklamni je, oprošteno mu... Nego ima njega i po koje kakvim vodama gde ga ne pecamo... Ja prvi, sve sto mi nije Dunav, kažem “super, bas je lepo” i produžim dalje...

rj

Citat: SMT  u Ožujak 11, 2020, 21:02:18
Reklamni je, oprošteno mu... Nego ima njega i po koje kakvim vodama gde ga ne pecamo... Ja prvi, sve sto mi nije Dunav, kažem “super, bas je lepo” i produžim dalje...

ma naučili ne oni što love sabljarke .....zagrizla je multič ogroman crni ...dril ubija ...kratki rez ...komentar ..prošlo je sat vremena a riba se neda ...multič ogroman zlatni ...dril i dalje ubija ...  :BangHead:

No

Citat: rj  u Ožujak 11, 2020, 20:56:04
ne budi naivan ...prvi video ...udario na shed a izvađen na kašiku ...  :stripii:  :uf: neznaju ni fotomontirat  :hi:

:no: 
Na što je som zagrizao s tim u ustima je i izvađen. Ozbiljna je to priča da bi si dopustilI takav propust

rj

Citat: No  u Ožujak 11, 2020, 21:13:37

Na što je som zagrizao s tim u ustima je i izvađen. Ozbiljna je to priča da bi si dopustilI takav propust

šta da ti kažem ...neko treba pojačat dioptriju ili ti ili ja  :bye:

maverick

Marketinga je tu puno ali pristup je bitan...poznam momka s Drave koji se ubija od soma s obale kad god je ona najgora blatna i visoka voda....Ja na takvu vodu odem samo da vidim kako stoji čamac...jeli zapela kakva grana....jbg kad je ove godine počeo loviti smudja u sve one dane kad ja kontam da neće...malo sam ozbiljnije počeo razgovarati s njim  :stripii: Mi svi često nadjemo izgovor kad ne lovimo...od vodostaja do lopova...a nekad samo treba probati na drukciji nacin
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Kume, ovo je neki tandem...kasika je stalno ispred  gume  :icon_thumright:

mlb

Citat: rj  u Ožujak 11, 2020, 21:17:22
Citat: No  u Ožujak 11, 2020, 21:13:37

šta da ti kažem ...neko treba pojačat dioptriju ili ti ili ja  :bye:

Boga mi RJ ovaj put ćeš ti kod Šege izgleda meni  :stripii: