Čestitke na ulovu bolena

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:46:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravskispiner

Teci Dravo, Savo teci, niti Dunav silu gubi...

šajzika

Bravo majstore. Kak je bilo za izvlaciti ta dva komada?
Audentes fortuna iuvat

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Lijepo ste se zabavili nema sta a i lijep komad .
Plodonosna mjesta na Dunavu :hi:
Audentes fortuna iuvat

No

mossi

Ma ok hvala, to je klasik mesto za 100% uhvatiti ribu nekad manju nekad veću al ako je igde ima onda je to tu.

Dva lepa 3+ komada, Thril i DOK-ova glavinjara.
Posle još par kilaša i jedan smudj na granici mere.
Onda smo elisom odsekli stringer i "pustili onog prvog" tako da .. hebiga popio sam rakijicu u to ime..  :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

maverick

:stripii:  A to elisa stringer...malo zasce zahebavanje ali niste prvi  :stripii:

pajdo77

Dobri ste  :ok:,trebo si zvekniti još koju  :pije: pa vam se kamera ne bi toliko tresla :stripii:  :icon_thumright:

SMT

Opaaa... Cetitke g din Sajz... Roki lovi izgleda...

šajzika

Samo te male hvata. Jednog za repnu peraju a ovaj dobio po očima.
Beš taki vobler :stripii:
Kolega ga spakovao u Dravu, kaze to je govno i baci ga u vodu.
Audentes fortuna iuvat

maverick

pajdo77

Svaka čast Šajzi na ulovu  :icon_salut:

dxdandy

@sajzika

cestitka na ulovu...daj reci ovaj tvoj voblercic je Duo spearhead ryuki od koliko cm. Jel original ili sa alija...ja ima par komada od 7cm originala i par komada sa alija, kopije koje su takodjer fantasticne. Nema razlike od originala...barem ja do sada nisam skuzio. Jedino sto me muci na obje varijante su udice koje su dosta mekane i bome ih bolen ako je malo veci onako zna otvoriti pa bi ih zamjenio za neke drugi. Si ti na original udicama ili si nasao neku dobru zamjenu a da ne pokvari rad varke.

Thx !