Čestitke na ulovu bolena

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:46:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Lotsr

Uh totalno to volim. Kad ga prasne kao da je odojak pao u vodu. Pljuska na sve strane i krece ludilo. Lovim ih na 15 gramca tako da su i borbe sasvim solidne.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

šajzika

S 15gramcem , vjerujem ti sve na rijec sto se tice borbe
Audentes fortuna iuvat

dxdandy

Citat: Lotsr  u Studeni 06, 2018, 21:07:34
Uh totalno to volim. Kad ga prasne kao da je odojak pao u vodu. Pljuska na sve strane i krece ludilo. Lovim ih na 15 gramca tako da su i borbe sasvim solidne.

Poslano sa mog VTR-L09 koristeći Tapatalk

Prvo da ti cestitam na krasnim ulovima i super slikama. Ako nije tajna, zanima me stap koji koristis. Casting stap od Sakure. Trinis ali koja tocno duzina i koja akcija-gramaza ? E da i upario si ju sa rolom, kojom ?

Thx !

maverick

Ne znam bonus da li se vise radujem tvojoj prvoj ribi ili zeljom da po ovom vremenu budete u camcu...svakako svaka cast  :clap2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bonus

Hvala maverick  :occasion14: ...maa samo da se ima vremena, e sad kakvo je...

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

majstor

Maminjo  :notworthy: I za ribu i za fotografije.  :hi:

SMT

ivan 84

I tata bi sine...

maverick

Bakara

Svaka čast komšija  :ok:
Zanimljivo, u poslednjih 7 dana, ovo je treći slučaj za koji sam čuo da je nekome bucov zabio trokraku u ruku  :no: Gadna stvar..

maverick

Bravo matori...a to s udicom...lip grip mila majka...

mamijo

Hvala drugari

Ma nije varka bila na ribi ... imamo proceduru prihvata i otkacinjanja bucova da bude bezbedno ... Varka je bila na podu chamca, riba kad je pala dole i pocela da mlati - repom je nekom chudnom putanjom  "uhvatila" vobler i zakucala mi troku u dlan dok sam pokusavao da ju smirim da se ne samoubije lupnjavom ... i ostavila ga na dlanu ... vobler nije bio zakacen na ribu ni jednog trenutka ... za neverovati ...
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

retfala

Mamijo :notworthy: pogledam sliku i nevjerujem ...ured...racunalo...riba....i foto šop...vrhunski..bravo