Čestitke na ulovu bolena

Autor jura, Studeni 17, 2012, 21:46:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

No

šajzika

Čestitke Ivane, bas je pravi.  Odmah se sjetim svog najveceg kad vidim takvog macana. :hi:
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

SMT

Ivane druže,

Svaka cast!  Lepa riba... :clap2:

Pratim te dalje :hi:...

mossi

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

madmax

pajdo77

Da, nije htjeo ništa drugo, ni salma, male mepsove, sitnu glavinjaru. Bacam tu gje svaki dan rade bent pa mi nema dešavanja

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dxdandy

Jel poceo raubovati po povrsini ? Cekam da krene pa tek onda idem na njega sa mali poperima i zarama. Nema mi nista draze na popere i zare loviti njega i na moru strijelke.

Hvala !

pajdo77

Slabo radi ovdje kod mene no ovdje rade bent,svaki dan se kopa,ronda,betonira uz vodu tako da je logično da se baš ne kupa metar od bagera. Vidi se poneki raub ali to su dva-tri u danu. Čim ga ja ovdje dobijem dalje mora biti neusporedivo bolje. Lane sam ga i ja lovio često na zaru dok mi je poper bio za neke limane sa sporijim protokom

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

miha

14.1 temp .drave u subotu kod mene ....nisam vidio ni jedan raub ....

šajzika

Bravo 7 rem mag na ulovu i izlascima. :hi:
Na sta ih klepaš?
Sve nekako gledam da krenem poslije uskrsa na Bajine, da nam dodje neka voda
Audentes fortuna iuvat

mlb

Danju bajkoše , noću čagljeve!! Čestitam na oba polja!! :clap2: :clap2:

7 rem mag

Hvala! Uglavnom na silikonce, delalande miss shad bijeli s crvenom glavom i zeleni. Hoće i na glavinjaru, al danas sam ostavio 3 na jednoj grani.
Tu je moja draga ravan slavonska, ponosim se Slavonac sam ja...

pajdo77

Čestitke na ulovima. Sad zapamti gdje je grana pa na ljeto kupanac po glavinjare. Bit će na njoj vjerovatno i tuđih varalica za kutiju popuniti

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk