Dunavske tajne Djerdapa

Autor zivkovic.dm, Siječanj 17, 2013, 19:15:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Uh...nekako smo zanemarili tu stavku..ulovi su vise manje ne bitni...ja bih volio otici kako god...Naravno bez milije ni ne pomisljam na tu avanturu... :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Pa imas jos jesen i prolece, sto se mene tice. Kasnije, mogu sam po Becu (Dunavom u Austriji) da te vodam :icon_biggrin: . Jedino sto tamo udaraju jako retko, ali su zato bar sitni :sad10: Bar ces dabrova da se nagledas  :icon_rabbit: :confused2:

maverick

Ok......jesen...ja i retfala smo sigurno za, mislim da ni r-t nije gadljiv  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Greys

Mi planiramo kraj 10.og, početak 11.mjeseca opet

Kugla

Ispričao sam kumu i rekao da pogleda fotke i kaže kume kad idemo, iako ne peca kaže on će riješavati ostalo, pa reko kume sprema se ekspedicija na jesen pa vikend će mo odvojiti kako god to treba doživjeti. A i jelenka će se priskrbiti  :toothy10:

Vida

Greys

Vida nas je nakrkao sa gajbom u startu, ali sve neki NEpijanci, niko nepije.  :toothy12:

silure

alexdja

Lepo!

Vidim i da da Vida zna koji je Zaječarac pravi! :thumbsup:
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

Reko je Vida, morate da probate najbolje pivo  :icon_biggrin:

Lomnica_city

Ja ne pijem uopste, valja li to Zajecarsko ako ikad pocnem? Odakle je ona slika sa ograde gde je Dunav ohoho ispod vas?

Greys

Ova kod crvene ograne je taman izmedju klisure, tj između Golubinja i Tekije  :icon_thumright:

alexdja

Citat: Lomnica_city  u Kolovoz 21, 2013, 23:21:08
Ja ne pijem uopste, valja li to Zajecarsko ako ikad pocnem? Odakle je ona slika sa ograde gde je Dunav ohoho ispod vas?

Zaječarsko u staroj "zidarskoj" flaši je odlično!!! :icon_thumleft:

Podseća me na nekadašnja piva, obično, nema nikakve "arome" i jedno od retkih danas, domaćih, koje rado popijem...

Ako vidiš u nekoj drugoj ambalaži, grozan, vodenasto-neukusni užas i nije neki razlog da počneš sa pivom (a ni ne pravi se u Zaječaru)...

Greys :occasion14:
       Nema više divljeg bučka. :no: