Dunavske tajne Djerdapa

Autor zivkovic.dm, Siječanj 17, 2013, 19:15:53

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

zivkovic.dm

Ja zapoceh novu temu o varalicarenju u ovom delu Dunava.
Nadam se da ce biti interesantna i da mnoge upute u varalicarenje na mestima Dunava
sa ekstremnim dubinama. Ovde je Dunav u stvari jezeri iznad brane Djerdap I ali u toku.
Smesno jeste ali jezero tece.
Danas voda mutna i jezero u opadanju / proizvode struju / te je tok jaci. Smudj je naravno
prisao obali i ne treba camac te se lepo lovi sa obale. Komadi 500-800g ali udaraca brdo.
Naravno prevari se i krupniji 2+ a i danas jedna stuka oko 2kg izludovala i naravno otisla.
Atar je prebogat smudjem i somom ali je stuka u tragovima. Buova ima kapitalnih jer to niko
ne lovi pa su ulovi 5+ i 7+ cesti. U novije vreme UL varalicari jure i bandara ili grgeca koga
na pojedinim mestima ima kao salate.
Zoki

maverick

Itekako zanimljiva tema...pogotvo ako iskustvo koje napise ovdje ima mogucnost nekog ribolova...npr da ima netko da iznajmljuje camce pa da dodje nas dva-tri na vikend ribolov ili nesto slicno...ako se tko bavi tim vidom turizma u vasim krajevima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Aaaaaaa, to se kanda vise ne druzimo :icon_scratch:
Prim. prev.: Ja zvao, nudio a niko nikada na pozive ne odgovori...... a sada "ima li..... da li se neko bavi turizmom....i sl" >:(

maverick

Nemoj mi to govoriti...s one pederske gaće...nikad te više nisam ozbiljno shvaćao  :icon_biggrin:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Zivkovicu, pretpostavljam da si iz DMilanovca, bar po ovom DM kod prezimena :idea1:

zivkovic.dm

Da iz samoga centra Donjeg Milanovca od vode 112m.
Ima svega i sve je sklono dogovoru. Spavanje,camac,klopa i sve slicno.
Moze urbano a moze i seoski a moze i satorce.
Javi te se ako planirate dolazak.Inace smudja i soma varkam oko 25g i skoro da sam vedeta
:tongue3:
Zoki

twister011

Ma i ja sam "starosedeoc", samo me je zanimalo na kom delu obitavas :thumbsup: Mada ni ovakve informacije nisu lose, posto od kada su zaostrili pravila za nas "godtujuce", sve je teze doci na par dana. Ionako o policiji na tom terenu nemam najlepse misljenje, a kamoli sa ovim odnosom prema turizmu :angry5:
Nije lose ako ima registrovanih camaca koji se mogu iznajmiti regularno :icon_salut:

Kugla

Susjed zvuči dobro, malo pecanja a više klopice i druženja vikend za bogove.

zivkovic.dm

Ma raj. Sira svetski, prasci superiska a o ribi na talandari / tanjiraci / da ne pricam.
Ekologija i ihtiologija vodeca grana.
Zoki

zivkovic.dm

Ljudi kako se postavljaju slike.
Zoki

Darko

Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

mirko t.

voja

Pecanje na Dunavu kod Milanovca a onda klopa kod gazda Žike na kapetan Mišinom bregu.....posle mogu da me vode i u zatvor :)
Predivan kraj !

mossi

Da ima ribe ima!

A da su i tereni pod vodom zanimljvi, jesu!  :icon_thumright:

Tomin kamp! Imate livadu, hoćete li kampovati, iznajmiti kolibu, čamac.
Ima restoran, kupatilo sa tuševima .. sve OK!
Stalno dolaze turisti biciklisti, mlade, zgodne, željne avanturizma!  :love4: :icon_flower:

Bili smo mi i u D.Milanovcu! :)

Krenuli iz Apatina, preko Mohova, Petrovaradina, Slankamena, Bele Stene, Smedereva, Srebrnog jezera,
Preko prelepog Golupca, Tominog kampa, Gospodjinog vira, Milanovačkog jezera, malog i velikog kazana,
obavezne hajdučke vodenice, Trajanove table, Tekije i naravno HE Djerdap!

Ko ide sa mnom 2013?  :hello2:

zivkovic.dm

Ovo je pogled sa moje terase. A ove slike govore vise od reci. Hvala na slikam.
Zoki