Nadogradnja kabine na aluminijski čamac

Autor smuki 031, Studeni 13, 2018, 08:49:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

smuki 031

Pozdrav svim članovima,
Zanima me dali netko zna tko bi mogao napraviti kabinu na aluminijskom camcu?radi se o Alumi cro od Stankovića.ako netko zna tko se  bavi s tim molio bih preporuke, kontakt broj ili nesto.
Da ne bude pitanja zasto ne kod Stankovića?neznam dali jos radi a i tko ga pozna zna zasto, pa ne bih htio vise s njim nikakvu suradnju.svaka informacija dobro dosla.
Unaprijed zahvaljujem i pozdrav svima. :hello:

im84

Neznam koliko su ti majstori danas slobodni, ali imas ovdje nekoliko njih pa nije loše pitati majstore koje su pravili slijedeće čamce: Alu Vu Vukovar, Alu Bel Belišće...
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Da, svakako pitaj jednog od dva navedena....ali mozda da razmisliš pa da se upustiš u izgradnju sam...moze se odraditi za nitovanjem iljepljenjem...ionako i oni koji to rade na ozbiljnijem nivou dosta toga polijepe, a siguran sam da te to nece bas jeftino izaci a u samogradnji bi bilo puno puno manje...i ne zaobravi da ti treba vanredni tehničiki i nesto papirologije u Kapetaniji  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smuki 031

Ok, hvala na info.ako netko ima nekakav kontakt broj od tih  firmi bio bi zahvalan.lijep pozdrav

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

smuki 031

alex7777

rj

Citat: smuki 031  u Studeni 13, 2018, 08:49:44
Pozdrav svim članovima,
Zanima me dali netko zna tko bi mogao napraviti kabinu na aluminijskom camcu?radi se o Alumi cro od Stankovića.ako netko zna tko se  bavi s tim molio bih preporuke, kontakt broj ili nesto.
Da ne bude pitanja zasto ne kod Stankovića?neznam dali jos radi a i tko ga pozna zna zasto, pa ne bih htio vise s njim nikakvu suradnju.svaka informacija dobro dosla.
Unaprijed zahvaljujem i pozdrav svima. :hello:

jel ti čamac ofarban ? i koje su dimenzije ...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

smuki 031

Pozdrav, ofarban mi je camac a dimenzije su 5.50 × 1.25 u podu, nekih 170 u gornjem dijelu i suzava se prema spicu.Josipe Ruppe ako si ti JR onda znas moj camac, vozis moju yamahicu 😁

maverick

Bas htjedoh napisati da bi se vi trebali poznavati  :stripii:

smuki 031

Hehe, znamo se.samo po inicijalima nemogu skontat a i nije on na profilnoj slici.Njega sam prvo htio pitat jer znam da je on s nekim u beliscu radio svoj camac pa da vidim sta kako i ako mogu da daju neki savjet i otprilike neku cijenu da znam kombinirati. Hvala svima na informacijama.sad cemo pricekati da vidimo sta kaze Josip😁

rj

Citat: smuki 031  u Studeni 14, 2018, 11:37:52
Hehe, znamo se.samo po inicijalima nemogu skontat a i nije on na profilnoj slici.Njega sam prvo htio pitat jer znam da je on s nekim u beliscu radio svoj camac pa da vidim sta kako i ako mogu da daju neki savjet i otprilike neku cijenu da znam kombinirati. Hvala svima na informacijama.sad cemo pricekati da vidimo sta kaze Josip😁

problem ti je to ...farba ..prajmer ..sve to čistit da bi mogao varit...inače na taj čamac može ič kabina...
p.s.
yamaha je ok  :icon_thumright:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

smuki 031

Pajdo obrustit cu ga ja prije kabine i sve sto treba, a sto se tice prajmera znas da da je to Stankovicu skupo pa on to ni ne stavlja😂farba direkt na aluminij. Ajd nazvat cu te sutra pa cemo popricati oko toga.