Daiwa Luvias spin

Autor kawasaki, Prosinac 02, 2018, 19:39:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

kawasaki

Onako gledajuci ga na suho i po trgovinama svidio mi se kako sa obecavajuce ostrim blankom, kako sa opremom koju ima i onda i izgledom naravno pa narucih jedan 2.45 10 40 gr i o njemu mogu nesto vise nakon sto stigne i izadjem na vodu  :hi:

Ali zanima me ima li netko 30 70 gr ili moze da napise nesto o stapu? Koliko trpi vece glave i sl?    :hi:
Brzi od Bolena.

kawasaki

Da izvjestim posto mi je stap stigao i vapi za ljetom i malim smudjicima na jigove od 5 do 10 gr nako uz obalu Dunava... Takodjer i za bolenima  :oussama-bin-laden:
Nadam se da ce to brzo doci.  :occasion14:
Ostalo nesto vise napisem dok ga malo provjetrim.
Inace Zg i okolica su dosta nanjusili ovaj stap od Daiwe dok u nasim krajevima slabo, a cudi me jer je ovo jedan od boljih stapova u programu Daiwe za nesto oko 180 e. Oprema Fuji sic K vodilice...  :hi:
Na rolu Bg 2500 je taman u balansu.
Stap 145 gr i rola 255 gr.
Brzi od Bolena.

kawasaki

Evo danas stapek bio na vodi i ugodno me iznenadio.
Bome ljuti 40 gramac. Bacao sam glavu 49 plus shad ina 10 lb spagi za nuzdu moze proci. Ali radi se o mekoj vodi. Skroz sporog toka.
Po svemu sudeci ovog je Daiwa ljepo oznacila u akciji 10 40 sto debelo opravdava  :hi:
Danas sam radio vecinom od 9 do 21 gr i poneka pozicija 30gr. Odradio je odlicno. Ali skroz meka voda i sa obale. Iako to nisam ocekivao od ovog stapa.
Mislim da cu nabaviti i jedan 5-28 nakon sto odradim jos koji ribolov  :ok:

Brzi od Bolena.

No

:hi: Druže, Kawasaki promjeni ime na forumu u Daiwasaki da gosti razumiju ljubav prema Daiwa štapovima i rolama.
Molim te, molim, da ne pomisliš kako ovom objavom imam nešto protiv tebe.
Ne, stalo mi je samo da ljudima budu jasne startne pozicije.

:occasion14:

kawasaki

Ma nije to ljubav prema Daiwa stapovima. Ima u Daiwi puno modela stapova koji mi nisu nimalo legli. Ali jednostavno nepisem o njima.   :hi:
Ali Ags i ovaj Luvias na 2.4 m hebem ga ja ko kaze da nevalja  :stripii:
E da i Castizm blank...  :takoje:
Brzi od Bolena.

SMT

Rap

SMT

Aha... Nisam ispratio...Mislio sam da je uzeo morethana...

kawasaki

Danas gledao Morethana i taj Ags mi pretanko djeluje za Dunav. Nije to radni stap ni malo.  :no: To je za brancine ili recimo Dravu kao sto imam priliku cuti da se lovi   :ok:
Onaj M. Shad Atack djeluje bolje.  :hi:
Uglavnom htio danas pogledati Luviasa 5-28 i 30-70 ali nema u trgovini  :veryangry:
Brzi od Bolena.

SMT

To si ti rekao :stripii:... Mada sam ja isti utisak stekao...

kawasaki

Hbg kad je tako  :takoje:
Treba biti realan.  :ok:

Isto kao sto mi se Luvias svidio ali samo do 2.4 m duzine.
Jer preko toga je za mene debalansiran jer koristim lakse role... a posto je to danas i trend tu su fulali onda.
:hi:
Brzi od Bolena.

Rap

Znaci shad atack je pun pogodak

kawasaki

Pa cini mi se da da  :takoje:

Ima jako siroke vodilice za zimsko pecanje odlicno  :icon_thumright:

Brzi od Bolena.

rj

za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Rap

De malo opsirnije, da lova ne ode u vjetar