PERFECT N

Autor No, Prosinac 20, 2018, 21:04:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

Nedavno je član foruma miki9 objavio post u temi izrada silikonaca, sa vrlo interesantnim riješenjem za punjenje kalupa.
Nazvao sam ga i kupio nešto tih silikonaca iz radoznalosti, da probam.

Ne znam dali to čovjek radi onako u fušu ili profesionalno za tržište, ali guma je vrhunska, po izgledu, po izradi, po radu i što je najvažnije lovi.

Topla preporuka
Znam da sad ima ljudi koji misle da reklamiram tu gumu iz osobnog interesa, ne, čovjeka niti znam , niti poznam. Jednostavno mu je proizvod vrhunski

Uz sve kvalitete ima jednu manu, silikonac se zove  PERFECT N, fali mu O iza onog N  :stripii: :stripii:
Da ima to O bio bi  oooohohooo, ali i s tim nedostatkom je sasvim  :ok:   

how to buy a car without title in texas

ivan 84

Dobio sam dvije za probu i obje popušio u 3 zabaca :uf:
Sliči orki al potpuno drukčiji rad tijela, repa.
Kolega mi rekao da je lovna, al eto, nisam uspio ulovit ništa osim panjeva :uf:
Popravni sljedi :occasion14:
I tata bi sine...

No

Da ovako na slici dosta liči na orku, i meni je to bila prva asocijacija , ali kad uzmeš orku i perfect n u ruku i usporediš. to su različite varalice koje imaju sasvim  različitu vibraciju.

miki9

Hvala kolega, ovakav post je ono o čemu sanjas kad nešto svoje napraviš. Model je zapravo trebao biti nešto drugačiji za jednu specifičnu situaciju ali kad sam vidio kako mu je ovako proširen stomak dao dodatnu akciju odustao sam i prilagodio ga kao standardan shad.

maverick

Plastisol ili silikon...nisam pratio do sad...ovako na oko...zanimljivo  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miki9

feco

Citat: No  u Prosinac 20, 2018, 21:04:13
Nedavno je član foruma miki9 objavio post u temi izrada silikonaca, sa vrlo interesantnim riješenjem za punjenje kalupa.
Nazvao sam ga i kupio nešto tih silikonaca iz radoznalosti, da probam.

Ne znam dali to čovjek radi onako u fušu ili profesionalno za tržište, ali guma je vrhunska, po izgledu, po izradi, po radu i što je najvažnije lovi.

Topla preporuka
Znam da sad ima ljudi koji misle da reklamiram tu gumu iz osobnog interesa, ne, čovjeka niti znam , niti poznam. Jednostavno mu je proizvod vrhunski

Uz sve kvalitete ima jednu manu, silikonac se zove  PERFECT N, fali mu O iza onog N  :stripii: :stripii:
Da ima to O bio bi  oooohohooo, ali i s tim nedostatkom je sasvim  :ok:   

how to buy a car without title in texas

Potvrđujem sve gore navedeno. Do sada sam na tu varalicu upecao 10-tak smuđeva. Nije bilo velikih, kila do dvije, a jednom prilikom i proklizavanje role pola minute i ošlo sve.....i riba i varalica. Imao sam 10 komada i ostalo mi još dvije.....nabavit ću još.
Kolega Miki9, radite dobar posao i ti i PERFECT N.  :hi:
BRZO I BEZ VEZE

No

:ok:  Da baš tako, dobra guma. Koristim Dok-ov trigger 10 cm, koristim i niz guma različitih proizvođača, ali mi je ovaj Perfect N jedini uz Trigger 10,  sjeo, onako na prvu.
Kod twister mi je broj jedan Hunterov proizvod za koji ne znam kako se zove, ali zato znam da je vrlo kvalitetno rađen i da mi često da ribu.

Netko nešto voli i koristi

Slično je to sa ribolovom. Lovim šarana, bijelu,soma, smuđa, štuku, ali  od svega nabrojanog smuđ i šaran se izdvajaju.
Tako su mi se izdvojile i ove tri gume, za sada.
Sve češće mi dolazi misao da  sve te razne modele gumica svedem na tri ili četiri, kao što sam pet,šest oblika olovnih glava sveo na okruglu i zbogom doviđenja.

miki9

I meni je dokov trigger od svih njegovih modela broj jedan. Volim taj umjeren rad repića uz mali otklon u stranu, to mi se čini najprirodnije kada ga gledam u vodi. I kod svoje varalice sam isto prvo gledao da to postignem ne razmišljajući o lovnosti. Samo me jedan silikonac do sada razočarao što se tiče lovnosti a da mi se sviđa rad, relax ohio sam forsirao sigurno dvije godine a da nisam ništa dobio na njega. A baš mi je dobar za izbačaj kada lovim sa obale i na daleko, ne propada prebrzo ali jednostavno na takvim mjestima ne lovi.

im84

Ohio je po meni definitivno zimska guma. Mozda grijesim, ali mi se tako pokazalo. Iako u 90%slucajeva bacam iskljucivo Dokove gume, jedino imam Ohio od Relaxa.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Citat: No  u Siječanj 14, 2019, 16:45:02
:ok:  Da baš tako, dobra guma. Koristim Dok-ov trigger 10 cm, koristim i niz guma različitih proizvođača, ali mi je ovaj Perfect N jedini uz Trigger 10,  sjeo, onako na prvu.
Kod twister mi je broj jedan Hunterov proizvod za koji ne znam kako se zove, ali zato znam da je vrlo kvalitetno rađen i da mi često da ribu.

Netko nešto voli i koristi

Slično je to sa ribolovom. Lovim šarana, bijelu,soma, smuđa, štuku, ali  od svega nabrojanog smuđ i šaran se izdvajaju.
Tako su mi se izdvojile i ove tri gume, za sada.
Sve češće mi dolazi misao da  sve te razne modele gumica svedem na tri ili četiri, kao što sam pet,šest oblika olovnih glava sveo na okruglu i zbogom doviđenja.

No,

Šta si nasao kao prednost okruglih glava u odnosu na ostale? Ne da ti se, neka specifičnost terena, nešto trece?

No

:hi:  Svaki oblik jig glava ima svoje specifičnosti i prednosti.
Koristio sam više oblika i to me opteretilo, jer x oblik x težina x količina= brdo olova u koferu.

Odlučio sam se za okrugle jer su mi nekako najuniverzalnije.
Drugi razlog je što sam nabavio kalup, na kojem su u  gnjezda za ljevanje olova, ugravirane težine tih glava, tako da se ne moram zamarati s veličinama. Razlikujem ih po brojevima i to je to

Prilagođavam se terenu sa manjom ili većom glavom i vrstom gume koju bacam, jer ne putuje na isti način svaka guma na istoj udici s istom težinom glave.

Uglavnom, presjekao sam i pojednostavnio a to ću napraviti i s gumama, mada mi se teže na to odlučiti nego s glavama.
Razmišljam da pređem na samo tri ili četiri vrste guma.
Imam raznih guma na zalihama pa će to još pričekati neko vrijeme, ali da sam okrenut u tom smjeru pojednostavljivanja do krajnjih granica. To je sigurno.

yopatami1

Meni veću razliku pravi oblik glave
Nego recimo boja silikonca.
Mada bih rado smanjio količinu
Al nema veze
Sutra ću

Послато с Тапатока

No

Oblik glave, brzinu propadanja i odlaženja u visinu možeš koliko toliko kompenzirati veličinom gume, načinom vođenja ali boju ne možeš   :stripii:
Kada bih imao uvijete, tj kada bih imao čamac u kojem mi stoji sve i u kojem imam mnoge pretince, naravno da bi zadržao razne oblike glave, a ovako me to više umara nego koristi, zato samo jedan oblik pa kako bude.

:occasion14:

miki9

Kod nas na savi u zadnje vrijeme situacija nemoguća za bilo šta iščačkat, voda niska bistra. Iskoristio sam vrijeme za igranje sa bojama, za sada ovo što sam složio u ton kartu. Ako ova kiša nešto ne pokrene ostaje mi jedino kemijanje oko novih boja.