Školica ribolova smuđa!

Autor Kugla, Siječanj 18, 2013, 15:41:48

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Kako je forum i zamišljen da između sve zahebancije damo jedni drugima neke savjete oko prvenstveno blinkanja smuđa, ali i drugih riba, da vidimo, ima ovdje puno iskusnih ribolovaca, da li su spremni podjeliti sa ostalima svoja iskustva i odgovoriti na neka pitanja koja sigurno imaju svi koji su početnici ili sa malo staža u ovom načinu ribolova.
Pisati neke stvari sa već objavljenih tekstova? Ne to smo svi pročitali, treba nam svima malo pravih iskustava iz prakse.

mossi

maverick

nisam bas iskusan ali skupite se...i pokazacu i objasniti sve sta koga zanima ponosob  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šime

Evo ja ču započeti sa prvim  pitanjem ,a glasi: kako uloviti smuđa po ovome vremenu

maverick

susjed je mislio vjerojatno na nesto uzivo da se pokaze...a šime isto se lovi po svakom vremenu...jedini cilj je pronaci smudja...pretraga terena je jedini kljuc uspjeha
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Silver.

E to ! Kako naći teren !
To ćeš mi objasniti  :thumbsup:

maverick

hm ti ces morati dati broj telefona od one kolegice sto sam bio danas kod nje.... :icon_biggrin:

Kugla

Evo vidi susjeda tri reda teme i odmah je na nekoj kolegici ajmeeeeee.  :thumbsup:, Ma može usmeno može praksa, možda praksa bolja, uživo, al ko će tebe dočekati 6 mj pa nikako da odemo na vodu. :occasion14:

Darko

kugla , povedi neku kolegicu i ubaciće te preko reda ;D
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Vidiš kak ne razmišljam bemti, ili da mu obećam neku frendicu poslije škole  :be happy:

maverick

Ajmo malo ozbiljno... :icon_biggrin: organiziramo se ...skuhamo čobanac ili fish...ja ponesem sonar...i svatko dobije neke osnove s obale i iz camca....a o kolegicama cemo na kavi  :icon_biggrin:

Kugla

Važi susjed zato i otvorih ovu temu, neka se ovo vrijeme malo sredi i organiziramo nešto.

dus

el ovo okupljanje pecaroša ili škola ribolova smuđa  :toothy9:

peugeot

kako nači teren pa najbolje je uvjek kod krive vrbe  :be happy:

maverick

Citat: dus  u Siječanj 18, 2013, 20:32:06
el ovo okupljanje pecaroša ili škola ribolova smuđa  :toothy9:

okupljanje ali da neki i nesto nauce...ti mozes odraditi dio s muvanjem  :thumbsup: