Galerija Bajin Varalica 2019

Autor maverick, Siječanj 01, 2019, 13:20:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mamijo

Na Savi je pocelo :)

eve ga prvi ove godine

Rapala classic vulgaris  ->  pun gas  :headbang:

posle nekog vremena pitao sam se jel avgust il pocatak marta ...   :notworthy:

Nema jos onih velikih ... tj nismo ih napipali di su locirani oni lepotani 60+ od prosle dve godine ... tuj se negde muvaju u reonu. Mada oni se obicno pocetkom aprila tek napakuju, ali pretopla je voda trenutno - kao da je pocetak aprila, pa sam se nadaoooo da ce neki "Mica" da se prijavi ...   :dontknow:
Ako se nesto desi, desice se u sumrak, a mozda i nece 100%

cucov

Dunavski srebrni losos  :takoje:
Ulovljen na glavinjaru lav trgec 15g.

mamijo

Dunavski tarpuncici

E ove sam iskopao kako valja   :glasses9:
76 cm i 67 cm - full size
Bucovsile!  8)

ovoga nemam na metru - brzo sam ga pustio - prevruce je bilo, a trajao je fajt podugo ... verujte mi da je 59+rep=67 ... majkemi ...   :toothy12:

Bakara

Svaka čast! Jesi ih dobio na neku površinsku varalicu? Ništa mi nije lepše nego kad vidiš na površini kad je zgrabi :D

mamijo

Hvala!
Nazalost ne uzima jos topwater ... jos mu je mutna voda ...

Vobler classic  :hi:

mamijo

Da malo osvezim galeriju ove "nepopularne ribe"  :uf:

Svi bucovi osim prvog na zaru ulovljen su iz septembra. Taj je nesto ranije, al mi je lepa slika - lepo je ispozirao i jedini dan u ovoj godini da je jeo zare   :dontknow:   ... svi su duzine naaa primer od oko  60 pa do 70ak cm osim tog na zaru koji je nesto ispod 60cm kolko se secam ... bemliga - mereno sa repom. Bilo je jos lepih i jaaaakih. Vise puta je bilo "spaljivanja kocnice" mucenog Twina ... nenormalci nadrogirani   :headbang:  uzivancija prava ... Dunav Zemun

Titanium Spin
TP4000FC
YGK 1.2PE

ista riba odozgore - ide od 0 majkemi :)

E ovaj poslednji ima pricu - prihvatim ribu sa dve ruke, zamolim Pedra da skine varku iz usta, sto i uradi i spusti vobler na pod camca, Mernem ribu na metar i okrecem se za brzinsko fotkanje i konj se ritne i padne mi na pod camca. Da se ne bi samoubio lupanjem krenem da ga smirujem rukama a KONJ nekako repom zahvati onaj vobler sa poda camca i zakuca mi troku u dlan. Dobijao sam troke na puno nacina po rukama, al ovako jos nikad ... jebemmumisha kojom putanjom si je zakucao do dnoa ... Aj slikaj da bacam ribu nazad u Dunav pa da cupamo ovo iz ruke da bacamo dalje - debeli rade  :mrgreen:  ->  zadnja troka voblera se vidi na mojoj desnoj ruci .. prednja je negde zakucana ...  :crybaby2: