Zander varalice

Autor duskok, Siječanj 19, 2013, 10:34:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

duskok

Pozdrav svima. Posto sam novi na ovom forumu, red je i da se predstavim, i sebe a i varalice koje pravim . . .ja sam Dusko a varalice su Zander sedovi, mozda su vam  vec i poznati . . .
https://sites.google.com/site/zandervaralice/

maverick

dobro dosao...a kako da nam nisu poznate....tko drzi do sebe morao bi ih obvezno imati u kutiji  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darko

dobro nam došao  :icon_thumright:, ajde mi pošalji cjenik na pp :occasion14:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

domba

Darko možeš prosljedit i meni!
Zanimljivi shadovi!  :icon_thumleft:

Darko

još ti ovi fale , kao i meni :toothy10: :be happy:

domba

duskok

Hvala na lepim recima, saljem na PP . . .

maverick

Mozes i ovdje da svi zainteresirani vide  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Moram priznati da su interesantne i da sam zainteresiran za kupovinu. Daj malo ili pošalji podatke, gdje kada, kako kupiti.

Darko

evo zanderov cjenik koga zanima

Pozdrav, evo su cene : - 8 cm ( 5 kom. pak. ) - 200,oo dinara - 1,8 eura
                               - 9 cm ( 5 kom. pak. ) - 220,oo dinara  - 2 eura
                               - 10 cm ( 4 kom. pak. ) - 200,oo dinara - 1,8 eura
                               - 12 cm ( 4 kom. pak. ) - 220,oo dinara - 2 eura   

duskok

. . . sinoc drugar zove da ga slikam . . .

. . . ulovljen na Zander 8 . . .

Greys

Malo slika kako se to radi, HAND MADE

duskok

Da . . . hand made . . . samo što ovo nije moje, nego nekog ko kopira Zandere . . . i Zander se malo drugačije pravi, mislim malo bolje  :takoje:

Stepa

Koristio sam ove varalice i veoma sam zadovoljan,dobio od jedne škrtice iz Orahovice :violent1: samo par kom.
10-tke su veoma lovne,lovili smo klasično na Jig i jednom samo imali situaciju da nije želio ni jednu varalicu osim Zandera koju smo na malim glavama vodili kao vobler :icon_scratch:
Ako se uspijemo na forumu organizirat da naručimo neku količinu ovih varki načelno sam zainteresiran :takoje: :headbang: :thumbsup:.
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Juzba

za savu jako lovne, provjereno :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.