Vakumirka..iskustva

Autor DIDAPATAK, Siječanj 15, 2019, 19:42:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DIDAPATAK

..došlo vrijeme da kobaje idu u vakum..moram kupiti novi pa..
..koji preporučate/koristite
.. :baba:

mossi

Moj šogor i moj školski imaju Gorenje VS120E, i to jako lepo radi .. godinama!
E sad .. to baš nije nešto najbolje.. ali u Srbiji ona košta 90evrića.
Dobre tj. bolje na KP su oko 200e.

Meni baš danas stigle kese .. i rolne.  :icon_thumright:

DIDAPATAK

im84

Od komercijalnih, uzmi STATUS i amen
#foxrage
#fox_rage_fishing

ljuska

retfala

DIDAPATAK

..jedan dio kobaja zaliven u (crvenu) mast..tradicija..gušt sa mladim lukom i prvim(domaćim) paradajzom  :notworthy:
..ali volim i ove na pola puta do sada mi ih je bilo nemoguće sačuvati jer i zamrzivač i friz dodatno osuše pa budu pristojne ali pretvrde za moj guš  :dontknow:
..probao sam vakumirane i oduševio se..i..pala odluka..SV2000  :ok:
..hvala momci  :occasion14:
.. :baba:

Mornar Popaj

Svaki tjedan vakumiram oko 100-150 kg robe
Imam dvije vakumirke, obje Gorenje.

Prva, ws 110 w je radila 5 godina i nisam ju uspio sahranit. Jednom promjenio žarnu traku za 70kn u Gorenje servisu. Sada i dalje radi ali stoji kao rezerva.

Onda sam kupio drugu, malo moderniju, takodjer Gorenje ws120E imam ju dvije godine. Radi u prosjeku više nego ova prva. I možda na proljeće zamjenim istu traku, onu na koju se možeš opeć.

Pričam neki dan sa tipom koji je profesionalnu vakumirku platio 15000 kn i lik me pita dali mi popuste najlon vrećice nakon vakumiranja.
Ja mu velim, da ako ne popusti odmah, u roku od par minuta, onda niti neće. Kaže on, sigurno imaš neku jebenu vakumiraku. Reko imam

Sent from my iPhone using Tapatalk
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

retfala

Imam je i ja..vrhunska..za svaku preporuku...liku koji ima profi nevaljaju folije

im84

Nevaljaju mu folije kao što retfala kaže.
#foxrage
#fox_rage_fishing