Dobitni dekori silikonaca

Autor mossi, Siječanj 17, 2019, 12:41:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Pa šta to prije ne reče. Dakle treba to češće mjenjati. Ja u toku pecanja promjenim dva i to ako se sjetim ovog drugog.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Na cjelodnevnom pecanju, sad ovom zimskom...ono od 9...10 h ujutro pa do 17-18 navecer promjenim mozda 40-50....mozda sam malo pretjerao ili malo rekao jer nisam brojio...ali nekad kad sam sto posto siguran da je tu mijenjam non stop...i nekad i ta izmjena mozda stvori neku provokaciju pa imam udarac. Znam da se nekim ovo čini suludim ali jbg ja ne znam jednostavnije uloviti ribu..Ono nekad ide kao podmazano pa prvi zabačaj riba...lako je onda biti pametan ali općenito puno truda ulazem u to...Mozda cak previse  :stripii: da sam toliko volje potrosio na neke konstruktivnije stvari u zivotu sigurno bi bio u nekoj vecoj lovi no sad sto jesam  :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

A hebo te miš mali,puno je toga. Ma mene malo hebe što nemam sonar pa nemam pojma jel neće zato što nema ribe dolje ili zato što nešto ne valja sa vibrom ili sa mojim vođenjem tog silikonca pa ostanem po dva sata na istom mjestu. Sve mislim sad će a ono mauna i prođe dan. Meni se čini da se sve te gume isto mrdaju pa reko šta ću sad tu pametovat,ako je tu lupit će on na bilo koju

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

smudjoslav

...Iz prilozenog se vidi da svako ima neke svoje favorite i pristupe(sem mavericka, on je kao dete u prodavnici igracaka...udje i ne zna sta ce pre :stripii:)...
Ja opet imam neki pristup i favorita...a to su moje gume koje pravim...Posto ih forsiram normalno je da i na njih najvise i upecam..U torbi imam petnaest kilograma kejekakvih guma, dekora ,velicina a opet najvise verujem svom uradku(ne kazem da je naj lovniji ali tako ispada u mom slucaju)...
A sistem je jednostavan...Bacim nekoliko puta svoju gumu...ON(smudj) gleda,nije ovo nikad video, smesno mu ,nece...Onda stavim orku 14cm. provucem nekoliko puta...Vratim moju varku i
ON(smudj) "gle evo ga opet onaj ruzni klinac...Epilog...BAAMMM>>> :toothy12:

No

Nema toga tko može izdati nekom recept za udarac isto kao što nam nitko u životu ne može dati recept za sreću. Nekom je sreća ovo nekom ono
smuđ će sad pojest neku gumu i neki dekor, sutra je neće

Na nama je da tražimo svoju sreću

Meni zadnji put jedan tip sa obale viče- jbt. mjenjaš te gume svaki čas kao vulkanizer, a znao sam čuti i pitanje- jel mijenjaš ti kad gumu.

Ako je prima, zašto bih je mjenjao a ako ne, e onda nastupa ringišpil, ekvator i paralele, boja, težina, dužina.
Kombiniram kao Praskaton u crtiću.

Te kombinacije i bezbrojne mogućnosti, čine ovo čime se bavimo zanimljivim.
Nekome je to dovojno da se osjeti sretnim, a nekom to ništa ne znači
Nismo svi isti ni mi a ni smuđevi   :baba:

smudjoslav

...Naravno da je tako...Moj post je 100% sarkastican...
Jednostavno kada nema desavnja neko vreme, pocinje besomucno menjanje gumica, dekora, velicina...I opet mi se desi da posle pet sati besomucnog menjanja(sto guma sto pozicija)...nemam ni udarac taj dan...Jbg los odabir,los dan...Tu vec ne znam gde sam gresio al negde jesam garant...

tole

[/quote]

apsolutni favorit...... silikonac na koji sam vjerovatno uhvatio najviše riba  :headbang:

maverick

Sve vas smatram vrsnim ribolovcima, a svoj način sam naveo cisto da ostali znaju da se svi razlikujemo po tome i da svi koliko toliko uspjesno lovimo. Na stranu sve, ovo je sport gdje kretivnosti nema kraja ali ujedno i jednostavnost je iznimno nekad poželjna. Da ne zaboravimo, sve je ipak počelo od germine i bijelog i zutog tvistera...da ..reci ce bilo je vise ribe, je bilo je, ali je bilo valjda i vise vremena...bilo je svega da ne zalimo za proslim godinama...prilagodimo se i teramo puni gas dalje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Obično počnem sa varkom na koju sam predhodni ribolov imao dešavanja. Procešljam teren pa počnem mijenjati veličinu i vibru.
Sava je trenutno jako zahtjevna i treba puno truda uložiti, a pošto nisam netko tko ga ganja po mraku, sam sebi otežavam posao. Iako je vodostaj jako nizak i vidljivost preko 2,5m dobivao sam lijepe primjerke na vodi koja nije dublja od 3m.
Get allways a Lucky-carp

alex7777

Citat: Luckycarp  u Siječanj 18, 2019, 11:02:55
Obično počnem sa varkom na koju sam predhodni ribolov imao dešavanja. Procešljam teren pa počnem mijenjati veličinu i vibru.
Sava je trenutno jako zahtjevna i treba puno truda uložiti, a pošto nisam netko tko ga ganja po mraku, sam sebi otežavam posao. Iako je vodostaj jako nizak i vidljivost preko 2,5m dobivao sam lijepe primjerke na vodi koja nije dublja od 3m.
pajtas nemali broj puta i na dunavu se smudj hvata u plicaku bez obzira na dubinu  :hi:

alex7777

Citat: smudjoslav  u Siječanj 18, 2019, 10:05:58
(sto guma sto pozicija)
nekad ga treba cekat satima da krene tih 15 minuta on je tamo a nece iskusio sam to x puta jednostavno se pravi mutav  :uf:
i onda tu jos dolazi u igru i sama prezentacija ribice nece jedan nece drugi nacin e treci oce il peti kakogod

SMT

Nije da nisam bacao ostale, široku paletu boja bacam... Nije da nisam vise forsirao ove od ostalih...

Zadnje vreme, otkako se Dunav zamutio i nevezano za proizvođača, zelena boja u svakoj nijansi mi je bila bolja od ostalih... Forsirana jeste, po meni opravdano, manje mi je vremena trebalo do prve  ribe sa njom...

Sveži utisci, ne mora biti tačno...

smudjoslav

...Ma bez' bre...Nagovorio si me da kupim strawberry...Kupio sam I adidtiv a sad zeleni pa zeleni...U Februaru ce da bude yellow... :stripii:

SMT

I hoće, jbt...   :stripii: :stripii: :stripii:

Nisam ti tada završio misao...

Kad vidim da nešto lovi, posle izvrsnog vremena, menjam, dosadi, jednostrano... Lovi, to je to... Šta ima probavati vise, ajmo nešto novo... Nova motivacija, jbt :stripii: :stripii: :stripii:...

Najviše me motivisu ovi kod mene u čamcu sto kažu da neće na tu i tu boju, odmah je forsiram, ima tu jedan na forumu takav :stripii:...

P.S... Ne moraš deliti, pošalji meni te strawbery, plaćam uredno... Možeš i te svoje, da ja vidim to u vodi :takoje:...

Darko

:rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: pa jel niste obojica poslom vezani za  trgovinu , koliko se sjećam  :uf:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.