Dobitni dekori silikonaca

Autor mossi, Siječanj 17, 2019, 12:41:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa ja kontam da ce nam sad ponuditi sprej u zelenoj , zutoj i crvenoj boji  iz njihovih radnji koji se kao fol brzo suši pa da mozemo zafarbati koju gumu dok smo na pecanju cisto da ne fulamo dekor   :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Samo polako momci... :stripii:

Za coveka, ne znam... Ali ja prodajem pivo, ulj, šećer, brašno, deterdžente... Nema sukoba interesa :stripii:... I izgleda sam doživotno u trgovini, a pre 15 god sam se zaposlio na 3 meseca dok ne nadjem nešto bolje...

Darko

Citat: SMT  u Siječanj 21, 2019, 12:43:30
Samo polako momci... :stripii:

Za coveka, ne znam... Ali ja prodajem pivo, ulj, šećer, brašno, deterdžente... Nema sukoba interesa :stripii:... I izgleda sam doživotno u trgovini, a pre 15 god sam se zaposlio na 3 meseca dok ne nadjem nešto bolje...

zaboravio si na pvc kutije za silikonce  :rofl2: :rofl2:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

SMT

Zaboravio :stripii: :stripii: :stripii:...

Mada ih ne viđam kod nas, čak je ni nemam...

smudjoslav

...Eto nisam samo ja primetio da covek svakog vikenda lovi na drugi dekor...Slike strawbery pa Lemmon,pa green tea ...... :toothy12:
Nisam pomno pratio temu...Vidim da se i ja pominjem kao trgovac sprejevima kojekakvim...
Dakle SMT provaljeni smo...Ne vredi sad da plasiramo svoju ponudu, sprejeva, aroma I kutija... :stripii:

ljuska

Ajde da i ja malo zakompliciram nitko ne spominje crni dekor a na njega sam ulovio dosta riba kada na ništa poznato neće čak sam imao par shallow runnera koje sam prefarbao u crno i bili su mi nezamjenjivi u situaciji bistra voda i mjesećina na slici je i moj rad jerka koji je ulovio puno štuka

what is the chemical symbol of aluminum

maverick

Ima negdje...prosle ili predprošle sezone smo u jednom trenu lovili na " komemorativni " dekor....crveni i zuti repic...mislim rj i elpi....ali nesto sam zaboravio... :BangHead:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Danas opet ista fore nista drugo samo zelena  :takoje: ,  SMT vidis da ne lazem  :stripii:  :uf:

yopatami1

Crno mi više za štuku.
Čak redovno.

Послато са SM-A320FL уз помоћ Тапатока

SMT

Citat: smudjoslav  u Siječanj 21, 2019, 12:10:42
...Ma bez' bre...Nagovorio si me da kupim strawberry...Kupio sam I adidtiv a sad zeleni pa zeleni...U Februaru ce da bude yellow... :stripii:

Dao si mi ideju...

Svratih do Nikole sada... Dakle, zeleni za januar još, a sa žutim krećem u februaru...

Salu na stranu, mislim da će ovde biti presudan model iz Dokove kuhinje... Triger... Boja će dati ili ne dati svoj doprinos, svakako...

Mi ne možemo da ispratimo proizvođače sa bojama i dekorima, to je neka priča bez kraja... Kad sabereš i oduzmeš ove naše postove, ja tu ne vidim boju koja ne lovi...

Čekamo eventualno da se još neko javi za ljubičastu...

Nešto još od standardnijh boja koje su zastupljene po našim kutijama...

smudjoslav

...Zuto je dobitna kombinacija za Februar... :icon_biggrin:
Ove godine (kazem ove a mislim na proslu) sam najvise ulovio na zutu kombinaciju,pa na perl white sa zelenim repicem...Red head klasicno ubojita varka...Ali dal ja umisljam (a verovatno je tako) da mi se taj red head bolje pokazao na sedovima sa sitnijom vibrom... :takoje:

mlb

Meni opet ovih dana radi narandžasta i sedef bijela sa zelenim repićem! Bacao jesam i zelene ali truba!

im84

Sedef, i firetail (kricavije zuti sa crvenim repicem), te crvena ledja zuti stomak (jbg, Dunav je ko mutan) meni radi.
#foxrage
#fox_rage_fishing

SMT

Tema o bojama beskonačna, love sve :stripii:...

Samo da dopunim momke...

Sedef i bela sa bilo kojom bojom repa(uz odgovarajući model varke) je za mnoge uslove na vodi, devojka za sve...

Kao bela košulja i farmerke za sve prilike, sportski i elegantno... Kad ne znamo šta ćemo obuci...

DJ17

Vecina nas koristi iste gume, koji vam se dekor orke kroz dugogodisnje iskustvo najlovnijim-najboljim pokazao... meni je broj jedan WBU , kod dokovih trigera(druge md mamce i ne koristim) black star i shad kolor... DT slotter crvena ledja zuto telo i crna ledja zeleno telo  :ok: