Safter 465

Autor Dzeg, Siječanj 17, 2019, 16:18:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dzeg

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Bakara

Navratio danas, mnogo lepo i mnogo sjajno, ne gleda se u njega bez naočara za sunce ;D
Iznenadilo me koliko je prostran čamac na tu dužinu, i stvarno izgleda lepo i ozbiljno. Mislim da si uzeo pravu stvar

Dzeg

Hvala 😁 jedva cekam da zaplovim pa da se uverim u to da sam uzeo pravu stvar, sve je to lepo u garaži ali ček da ga vidimo na delu. 😁 Jastuke sam poručio a za ogradu i tendu ću da izgorim, kao što ti rekoh Bakara majstori jako neozbiljni a papreno skupi.Decu da vežem kanapom a Imam  i frikomov suncobran pa da izguram sezonu 😀🤨🤣

Rap

Pošto ne ide na sol, može i aluminijska. Ona nije pretjerano skupa.

Dzeg

Pa planiram da ga leti vozim na more na petnaestak dana, tako da bih se ipak odlucio za inox

Rap

Tih 15 dana pa da je i više ne smeta.

Dzeg

Polako se vrše pripreme za sezonu, jastuci gotovi , čeka se još tenda i ograda i pravac reka 😁

Rap

Odlično izgleda. Jesu to jastuci prošiveni?

Dzeg

Jesu, majstor mi prošio materijal što po meni izgleda mnogo lepše.

Rap

Imam isto prošivene,puno je ljepše.Jesi riješio tendu?

Dzeg

Jesam, našao sam majstora po preporuci drugara koji će mi odraditi i tendu i ogradu po prilicno povoljnoj ceni, tako da ce biiti sve inox 😀

Dzeg

Dzeg

E ovako... Posle nekog vremena da se javim sa informacijama vezanih za camac. Ja sam jednom recju prezadovoljan. Camac je bas plovan i sa Hondom 25 dobijam bas sve ono o cemu sam mastao na samom camcu pored njegove duzine od 4.65 ima jako puno mesta  za putnike, boksova za stvari. Jedina zamerka je mozda malo losiji kvalitet gelcoata ali za te pare je i ocekivano. U svakom slucaju cu uzivati u mom novom plovilu i radovati se svakom novom izlasku na vodu.

maverick

Zasto mislis da je losiji gelcoat
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"