Safter 465

Autor Dzeg, Siječanj 17, 2019, 16:18:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dzeg

Zainteresovao sam se za kupovinu ovog čamca koji je Turske proizvodnje, na oko jako lepo izgleda i po specifikaciji trazi motor do 25ks. Zanima me vaše mišljenje o ovom plovilu ovo su specifikacije :

Dzeg

maverick

250 kg plastike...max motor 25 ks...nekako mi to ne ide bas zajedno...neki polugliser...sigurno bi trebao veci motor..Ali ovako...napamet pricam...nikad vidio prije. Koje su cijene
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Osnovni 465 je 2300€, ali to je klot varijanta.

ljuska

na videu se vidi max snaga motora 40 ks

Dzeg

Ima i 450 on jenesto jeftiniji.

maverick

Uvoz ...dostava....a cijena je onako..To jedino ako zelis nesto drukcije od ostalih...ako zelis camac za pecanje onda bih birao nesto drugo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Ne, to je cena kod nas sa plaćenom carinom i PDVom, ostaje samo registracija

alexdja

Negde sam gledao ovaj video za 450, ne mogu da se setim gde, nebitno, zanimljiv je...

Nema više divljeg bučka. :no:

Dzeg

Gledao sam taj snimak i mnogo drugih snimaka na moru. Raspon motora koje sam vidjao na tom camcu su od 9-30ks i stvarno deluje da lepo ide u svakoj od tih varijanti. Sto se tice potrebe ja sam rekreativni ribolovac ali više koristim čamac za uživanje i vožnju.

maverick

Kad sve sagledaš ovako sa strane doista ima nekih zanimljivosti u tom plovilu  :ok: A cijena, onako...nije to puno..nije ni malo. Od konkurencije tu imas za open varijantu recimo nautilusa kao cisti pecaroski camac a s ovim bi mogao mozda i neke druge segmente pokriti...kao naprimjer povesti na more za vrijeme godisnjeg odmora...čisto jedna uporedba...nista vise  :occasion14:

Bakara

Ja sam mu rekao, sta god uzme, pogresice, jer bi mu to bio drugi camac. Treci je pravi... :stripii:  :occasion14:

Dzeg

Na greskama se uči. 😁 Ma neka, samo da ne propadne sezona 😁 Maverick je u pravu, ovaj camac moze i na more a to mi je ne ostvaren san da sa čamcem zaplovim po moru.

Dzeg

Juce sam bio na sajmu nautike u Beogradu gde su bili izloženi Safter camci. Mogu vam reci da meni finalna izrada camca deluje bas zadovoljavajuce za tu cenu i uz sajamski popust sa tendom , jastucima i konzolom izadje oko 2400€ a camac je konforan za uzivanje i pecanje. 450 izadje 200€ jeftinije.

šajzika

Uvjeren sam da bi se s takvim cijenama sa slika naslo trziste i u Hr.
Izgleda sve na svom mjestu,  ako ne i bolje.
Audentes fortuna iuvat