Start baterija- power bank

Autor maverick, Siječanj 23, 2019, 17:18:12

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Ozbiljne male zalihe energije...kad si par dana na vodi...od glazbe do punjenja ostalih pomagala poput mobitela a u slucaju da webasto isprazni akunulator  :stripii: moze bez problema upaliti i motor...

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Harley

Living your dreams, do not dream the life

majstor

Ja imam nešto ozbiljniju, Wirtovu. Preko nje upališ kamion. Nisam vjerovao dok nisam vidio. Sve manje i sve jače, za razliku...  :uf:

feco

A može li se to koristiti za sonar ?
POLAKO I BEZ VEZE

maverick

A moze za sve, bar nama na čamcima fali struje za dva zivota...ovo su kao akumulatori 70-80 Ampera ako sam dobro shvatio....a malih je dimenzija , i lako se nosi na punjenje...Ja sad uz sonar, rasvjetu, nesto za muziku, start motora i webasto opet trebam cijelu kantu ampera za dva tri dana i ovo mi izgleda kao neko dobro rjesenje  :sha:

retfala

maverick

majstor

Prvo provjerite o čemu se radi. Mislim da je Litijum baterija, ima jak udar - npr. za start vozila, ali da će se koristiti kao rez. akumulator od 70 ah, mislim da neće ići. Može neki mobitel i sl. kratkotrajno, barem ova moja. :sha: Provjerite.  :takoje:
Sad sam išao u radionu provjeriti. Piše 5 sekundi maximum Boost, snaga 600 a, prošle godine bila u akciji cca 2500 Kn.

maverick

Zato smo tu, svaki savjet je dobro došao. Koliko sam pročitao kao svaki power bank do sad samo je ovaj snazniji...e sad... :sha:

majstor

Moguće da je ok, ali je bolje provjeriti da ne bi bilo razočaranja i bacanja novaca. Iskustvo na vlastitoj koži. Kupovao pretvaraće napona 12-220v, kupio povoljno kad ono čorak. Ima čisti i modificirani sinus. Čisti 100 w jači od 3000 w modificiranog.  :eek: :takoje:

kuka

Mudrost dolazi s godinama. Međutim, ponekad godine dođu same.