Sajam nautike Zagreb 20. 2.-24. 2. 2019

Autor retfala, Siječanj 24, 2019, 17:12:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

maverick

Sreca pa su birtije pravilno rasporedjene  :stripii:

maverick

maverick

Debeli šef

jedva čekam vidjeti ovih 425 konja na nekom čiklu.
odličan za vertikalu. za 5 sekundi ponoviš poziciju.  :stripii:

Rap

Luckycarp

Danas bio i malo gledao motore i sonare.
Nekako mi se najviše sviđao Mercury 40Hp.
A kod sonara moram primjetiti da se Raymarin i Simrad jebeno potrudili da nama slatkovodnim ribićima naprave aparatice.
Sada sam malo u dilemi, jer nekako mi je bio Helix 12 i Garmin Pantopix favoriti, a sada su se karte pomješale.
A treba i novu Lowrance tehnologiju malo pogledati bolje...
Get allways a Lucky-carp

maverick

Nekako sam sonare preskocio jer mi nije bilo u planu update za ovu sezonu...sta te odusevilo kod ovih...tehnologija ili cijena

Rap

S obzirom da sam već nekoliko godina redovit na sajmovima mogu reći da se jedino cijene povećavaju. Niti je poskupila plastika, niti štošta već vecina tvrdi da je poskupljenje neko svojevrsno očuvanje cijena već postojećim vlasnicima brodova. Malo smješno zvuči al to je nautika.

maverick

A da...to sam primjetio...gledao sam malo ektriku...paneli su duplo i vise skuplji nego u specijaliziranim radnjama...sklopke...čak i kablovi su ne skuplji vec bolesno skuplji....Vecinu...ili gotovo sve radim sam..ali ionako sve to kosta previse...Sreca pa nemam vece plovilo  :uf:

alexdja

Citat: Rap  u Veljača 23, 2019, 14:47:31
Citat: alexdja  u Veljača 22, 2019, 18:41:13

Citat: maverick  u Veljača 22, 2019, 13:56:07

Koji je ovo čamac?
Šibenik 800

Hvala...

Nisam uspeo da prepoznam sa slike, rekoh da nije nešto novo, pa da vidim o čemu se radi...

Da li uopšte ima nekih novih guc-eva, pilotina, tih malih vikend kruzera ili cabin-fisherman-a, 7-8m (outboard varijanta je poželjnija, mada je tu izbor očajan inače)?
       Nema više divljeg bučka. :no: