Potez/ulov sezone 2018/2019

Autor SMT, Veljača 13, 2019, 19:03:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Citat: dravski pecaros  u Travanj 08, 2019, 04:53:19
Citat: mossi  u Travanj 07, 2019, 20:24:06
Da daaaa ... oraganizacija na nivou, ekipa ... za theatar... .   Razočarenje totalno... dravski... pod 1. Stepi svaka čast na odganizaciji... sledeći put.. ostajem na dan plus ili minus... Juri žuti karton... što me kritikovao sa kapije...   

Sent from my FRD-L09 using Tapatalk

da svi su mislili da čemo biti rastepeni kao na bajti ali ovo je druženje bilo malo manje alkoholizirano ali na drugi način puno ljepše ..sve ima svoje dobre i loše strane...

P.S. di je Majstor nejavlja se na forumu

Setio sam se jednog nedostatka, sitnoga... Povezujem sa alkoholom...

Niko juče nije pričao da je lovio somove od preko 3m, smudjeve preko 15 kg...

Kakvi smo mi to ribolovci...

:stripii: :stripii: :stripii: :rofl2:

alex7777

Citat: feco  u Travanj 08, 2019, 08:39:10
Citat: SMT  u Travanj 08, 2019, 08:31:38
Nikad više vode nisam popio u životu :occasion14:

:stripii: :stripii: :stripii:

:stripii: :stripii: :stripii: pa i ja isto tako, ali mnogi od nas su imali odgovornost vožnje na povratku kući, a nitko ne želi kaznu i probleme s policijom......ipak smo mi odgovorni ljudi  :baba:
pajta ja mislio ti udaras pe deci deciju na slici  :stripii:

feco

Citat: alex7777  u Travanj 08, 2019, 08:51:14

:stripii: :stripii: :stripii: pa i ja isto tako, ali mnogi od nas su imali odgovornost vožnje na povratku kući, a nitko ne želi kaznu i probleme s policijom......ipak smo mi odgovorni ljudi  :baba:
Možda sam ja malo i otupavio kroz godine....ali pajta ja ne mogu ovo dešifrirati  :stripii: :stripii: :stripii:
POLAKO I BEZ VEZE

majstor

Somovi od 3 metra su problem - ne možeš raširiti dovoljno ruke da pokažeš koliki je bio.  :stripii: :stripii:

SMT

Ja sam ostao dužan paket piva pobedniku, tako da se to zna... Nisam ga poneo jer čovek nije bio tu, pa primopredaja po dogovoru...

MLB-u sam ostao dužan ručak za puštanje smudja, sto je svakako potez za respekt... I to da se zna :stripii:... MLB, ako ti je komplikovano za preci, ti i Sajzika uvek možete napraviti roštilj na Dravi, pa ja mogu doći pojesti šta ima :stripii:...

alex7777

Citat: feco  u Travanj 08, 2019, 09:04:20
Citat: alex7777  u Travanj 08, 2019, 08:51:14

Možda sam ja malo i otupavio kroz godine....ali pajta ja ne mogu ovo dešifrirati  :stripii: :stripii: :stripii:
deci deci pola pola gemist kakogod  :uf: :stripii:

BeGo

Bitno da su svi zivi stigli kucama...odlicna ekipa...treba ovakva druzenja uvesti pod obavezno svake godine..malo dobre volje i nista nije problem..ipak najvise pohvala donatorima i Stepi koji je najvise istrpio u organizaciji

Poslano sa mog SM-G960F koristeći Tapatalk

SMT

Ovaj datum treba uvrstiti kao godišnju skupstinu pod obavezno...
Stepa br 1 ispred organizacionog odbora doživotno- mi treba samo čoveku gorivo da obezbedimo, da ne ide na vodu...
Muziku smo videli ko dobro placa, ko dolazi sa krupnim novčanicama, posle neka se češe po glavi...

Ja i ovaj momak sa slike se ipak spremamo za OI u Tokiju 2020, da napadnemo taj potez sezone sa nekim somicem od 2 m... Ne možemo ovu sezonu, imamo važnija posla... Moramo babuške na pampur pecati ove godine...

Dogovorili smo taktiku, dva špica napred, očekujemo jednu dobru loptu iz sredine, 3-5-2 formacija...

Ozbiljnu radionicu i pristup smo imali pored vatre...

majstor

Bolje jedite tu janjetinu - veča korist.  :jede: :rofl2: :rofl2:

alex7777

nemojte vise sad mi sve vise zao sto nisam mogao doc  :uf:

majstor

Velika greška. Ja sam vozio 200 km u jednom smjeru da bih upoznao drage i zanimljive ljude, a ti si na par koraka.  :baba: :uf:

alex7777

Citat: majstor  u Travanj 08, 2019, 11:53:15
Velika greška. Ja sam vozio 200 km u jednom smjeru da bih upoznao drage i zanimljive ljude, a ti si na par koraka.  :baba: :uf:
Pajta morat cu ja nest organizirat preko ljeta da se iskupim i sebi i vama  :takoje:
sve je to uredu a da cujemo jel bilo kakvih traceva i slicno moralo je bit svega  :stripii: :uf:

maverick

Negdje je nestalo, valjda posao, i druge obveze. Inače smo to radili po par puta godisnje....Prisjeti se čovjek i bude mu krivo sto nekad ne potencira sam ovakva druzenja....Da ne ispadne kako patim za prošlim vremenima i na pecanje smo isli u grupi , pa rostilj pa opusteno...sad nesto i to sve rudarski...trazi ...kreci se...mijenjaj...Definitivvno treba stati i uzivati u nekim trenutcima
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

Citat: maverick  u Travanj 08, 2019, 12:27:35
Negdje je nestalo, valjda posao, i druge obveze. Inače smo to radili po par puta godisnje....Prisjeti se čovjek i bude mu krivo sto nekad ne potencira sam ovakva druzenja....Da ne ispadne kako patim za prošlim vremenima i na pecanje smo isli u grupi , pa rostilj pa opusteno...sad nesto i to sve rudarski...trazi ...kreci se...mijenjaj...Definitivvno treba stati i uzivati u nekim trenutcima
ove godine cemo to probat promjenit  :ok: ja prvi  :takoje: :uf:

majstor

Šajzika - ne mogu vjerovati - uspjelo je. Vidiš da je pametnom čovjeku dosta hiljadu riječi i šaka u čelo.
Prva slika poslana. Profesore  :notworthy:  :hi: