Potez/ulov sezone 2018/2019

Autor SMT, Veljača 13, 2019, 19:03:34

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SMT

Drugari moji,

Lagano završavamo učešće u ovoj sezoni... Evo da se malo razmrdamo, tema više fore radi, da se zabavimo...

Bilo je lepih ulova, lepih poteza... Ajde da jedan proglasimo za prvi međju jednakima... Damo ovde neke predloge, pa otvorimo glasanje...

- Moj predlog ide Feci i ulovu smudja od  7+ kg... Predlog je krajnje navijački i subjektivan :stripii:.

Dajte vi svoje...

Ja u ovoj temi učestvujem na sponzorski način, pobednika častim gajbom piva... Primopredaja pobedniku po dogovoru...

šajzika

:hi:
Napravite par prijedloga pa cemo nabacit anketu i otvorimo glasanje.
Audentes fortuna iuvat

mossi

SMT ipak ti imaš onu ribetinu što si pustio .. 70-80+ kg
Nije fer da sebi platiš cugu..  :rofl2: :glasses9:

SMT

Ne, ne... Ja sam sponzor teme, ne učestvujem... :hi:...

maverick

Ona dva soma od rj-a kao jedan prijedlog....a kao drugi prijedlog pusteni smudj od mlb a i treci prijedlog ulovi onih somova i smudja od Darka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Citat: SMT  u Veljača 13, 2019, 19:03:34
Drugari moji,

Lagano završavamo učešće u ovoj sezoni... Evo da se malo razmrdamo, tema više fore radi, da se zabavimo...

Bilo je lepih ulova, lepih poteza... Ajde da jedan proglasimo za prvi međju jednakima... Damo ovde neke predloge, pa otvorimo glasanje...

- Moj predlog ide Feci i ulovu smudja od  7+ kg... Predlog je krajnje navijački i subjektivan :stripii:.

Dajte vi svoje...

Ja u ovoj temi učestvujem na sponzorski način, pobednika častim gajbom piva... Primopredaja pobedniku po dogovoru...

Pa di ćeš mene  :stripii: :stripii: :stripii:...ima tu ljudi koji su upecali ozbiljne ribe....oko moje se možda samo digla najveća frka  :stripii: :stripii:
Al ajd dobro....nek smo u igri....
Moj prijedlog svakako ide kolegi tici za onog smuđa od 11+kg. :hi:
BRZO I BEZ VEZE

SMT

Tema je zabavnog karaktera sa malom dozom sportskoga... A ti ovako kao prva “faca” ovog foruma, ne možeš izbeci učešće :stripii:... Tvoj ulov je izazvao opšte oduševljenje :stripii:

:icon_salut:

feco

BRZO I BEZ VEZE

majstor

Ja bi predložio sebe  :stripii: :stripii:.... ali  nisam ni pecao a kamo li upecao nekog kapitalca, pa ću nadodati na sponzorstvo SMT -a pakovanje soka po izboru pobjednika. Još da Kawasaki doda kapitalni kulen od 3 kg, možemo se naći i pojesti i popiti te proslaviti.  :hi:

No

Ne znam dali je glasovanje kao na eurosongu, ali ovako na prvu Ticin smuđ 12 point, MLB-ov som na CD 7-28 10 point, Greysov smuđ od 11 i nešto 8 point, Mlb-ov  pušteni smuđ 6 point i svi ostali 5 point  :stripii: :stripii: 

majstor

Pristran si - MLB 16 bodova, od mogućih 19.  :rofl2: :rofl2:

šajzika

Imamo mogucnost ankete prema slici
Znaci mozemo ubaciti koliko hocete opcija i nemora biti mogucnost samo jednog glasa.
Npr svako 3 glasa kao 3 boda pa nek klikaju ljudi.

Audentes fortuna iuvat

ljuska

ja nisam ništa slikao jeli može šta na povjerenje  :stripii:

No

Citat: majstor  u Veljača 13, 2019, 20:46:39
Pristran si - MLB 16 bodova, od mogućih 19.  :rofl2: :rofl2:

Majstore posvađao si se s matematikom
Tica 12
Mlb 10
Greys 8
Mlb 6
Ostali 5
------------
xxx-41 point

16 od 41 gdje je tu pristranost  :stripii: :stripii:

SMT

Biće ovo zanimljivo... :stripii:

Ja bih dodao 4 smudja=20 kg +-od Mister Noa ulovljena u roku od mesec dana...

I moj komšija Mossi sa ulovom soma kao drugi predlog tj ukupno treći...