Orašje - malo nereda

Autor bonus, Veljača 17, 2019, 15:41:49

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

bonus

Krenilo sređivanje orašja, pa ću kačiti slike kako bude išlo... Maverick tutor, kum i ja ruke.
Za sada, samo tuga i brušenje.

I Sloboda Čačak - super 500, godišta i boje nešto kao i orašje. Super pomaže! Garancija
istekla prije nekih 40 god, ali eto, radi.

maverick

A vidi....ide vam odlično. Bitno je da imate tri stvari...
-podrum gdje mozete šmirglsti
-malo volje i
-ženu koja ce vas trpiti

😂😂😂
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Dzeg

Ko nije imao Slobodu Čačak taj ne zna kako zvuči borbeni avion. 😀 Srećno sa radovima, trebaće ti. 🤣

bonus

Maverick, sve više i više mi ostaje samo podrum.  :stripii:
Ajd, volja je malo bolje kako se skidanje boje polako blizi kraju...
ugl, nova najgora kletva - da Bog da brusio čamac!

hehehe, hvala Dzeg, sreća potrebna na veliko  :toothy12: !

maverick

A čuj...bojim se doci i pogledati  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bonus

Evo nesto slika i nekih pomaka ka boljem...ili losijem...neznam...  :uf:

Bilo je nekih par manjih pukotina na zrcalu koje su kič proširene (kako bi kit bolje uhvatio) pa pokitane (smola/talk). Krpanje vodilice na koju ide klupa (smola/mat pa kit...ostalo je jos malo za pobrusit), vanjski rub na mjestu gdje je malo dobijao vodu - pokitano, a sa unutarnje strane tri sloja mata sa smolom. Na krmi u dnu izbaceno plastificirano drvo..na njega je bilo jos pricvrsceno nekakvo drvo kao potporanj za sjedalo...a nema potrebe, nekako smo za sad tezinom jos podnosljivi i ja i kum... zao nam bilo zatvarat taj zadnji kraj u koji fino stane gorivo...

Ostalo je nesto sitno kitanja/brusenja/krajevi stranica kod krme...nesto je tu bilo pur pjene preko koje je isla stakloplastika... nekako slabo...pa je to maknuto, izrezan neki komad pune plastike i preko nje kitano pa su začepljene te rupe...
Zatvarat ce se jos pramac plus neka vrata...i to bi bilo to..
Ugl, stize polako i hardware, a vremena za farbanje neznam kad ce bit..  :dontknow:

A tebi Maverick velika hvala za mnoštvo savjeta oko svačega, a pogotovo oko plastificiranja/kitanja!  :hi:
(Ne znam šta drugo osim hvala...nece pare, nece popit, nece pojest... tražio je u biti čašu vode  :dontknow: )

rj

...maveriku kupi neke gaće biciklističke to ga pali  :stripii:  :stripii:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

bonus

Primer rijesen. Jos zavrsni, pa ide druga strana. Sto sam ja dalje od njega, to je on ljepsi!  :uf:

maverick

silure

i ja imam onako usisavac hehehe kao nov na poslu

bonus

Evo i par slika od danas...koliko je trajalo, moglo je i bolje :icon_biggrin:

maverick

Bitno je da ste u vodi ,ali izgleda lijepo  :occasion14:

Dravski vuk

kupio sam čamac orašje,zanima me koliko bi mi trebao motor za njega,za rijeku Dravu