Antivegetativna boja

Autor tomk, Ožujak 04, 2019, 18:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tomk

Pošto sam sa drvenog prešao na titel 8o specijal zanma me sljedece!!.Vidim da je oznaceno plavom bojom gdje ide boja i vidim da vec ima antivegetativna boja.Koju boju uzeti,jel se stara mora skinuti,jel ide prajmer prije !

Juzba

Dođi na kavu pa ću ti sve objasniti :occasion14:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

maverick

Opcija Juzba odlična,ali dok ne popijete kavu , dovoljno je da prebrusis rukom stari antialgin i naneses novi...Najbolje hempel, najbolje neki tipa mile dynamic za male brzine ako neces nesto juriti s tim čamcem a imas i na njihovim stranicama dosta uputa za sve situacije
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

tomk

Maverick hvala.Juzba,čujemo se.

im84

I taj Hempel, HardRacing za veće brzine je isto drlog. Sve je to daleko od nekadašnjih antialgina. Ljiga i alge rastu, imao ga neimao. Samo će ipak sa ovime biti nešto manje  :veryangry:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

On je ustvari deklariran upravo za vece brzine ...mada smo mi seljaci pa nikako da probamo nesto drugo... :uf:  Danas toliko ima toga na trzistu ali smo valjda robovi navika ...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

baka

To sam si zadnje bio uzeo 2,5kg i malo je manje smeće od Hempela, ali ništa posebno.
Moje je bilo za aluminij. 
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

mossi

Crvena Zorka bila MAMA!

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

im84

Očito treba gledati nešto ako ima za zemlje ne EU, gdje možda još ima bakra  :icon_scratch:
#foxrage
#fox_rage_fishing

maverick

Probao sam dodavati bakar...u prahu...i kao sredstvo za prskanje voćaka... :stripii:  S prahom je bilo dobro...a ovo za voćke ...jebo me onaj koji me nagovorio  :stripii:  Ogulio mi se dobrim dijelom nakon nekog vremena  pa sam onda morao skidati sve do kraja..Lijen sam da skidam sve opet pa s čamca pa da stavim Silic one...Stavljao sam ga dva puta drugim i s obzirom koliko sad kosta Telcell...tj hard racing...nije velika razlika a poprilično je tvrdji i puno se bolje skida tj pere s njega...Kolega je uzeo pa ce i on sad staviti na aluminijski....

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing