Zanimljiva šminkanja

Autor maverick, Ožujak 18, 2019, 12:47:02

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

DIDAPATAK

...ja bi ovu platinastu usvojio odmah  :takoje:
..makar da mi uglanca DIDU  :stripii:
.. :baba:

maverick

maverick

maverick

maverick

alex7777

Po meni nije to problem napravit samo treba love za materijal a kod njih je to ocito bagatela a ne kao kod nas 400% marza i jos sve ostalo,  kod nas je "KO PREZIVI PRICAT CE " samo neznam kome  :pirate:

maverick

Nije ni kod nas toliko skup materijal...pogotovo kad uzmes na vise...

maverick

ibro dirka

Probam i ja neki video sklepat kad krenem Sharka sređivat. Baš je matirao i sav muljav, pun silikona oko prozora. ima da sve uglancam a mogao bih i neku naljepnicu bubnit...vidjet ćemo

miha

SMT

Bravo za video... Neverovatni su mi ti držači stapova... Sećam se kada sam uzimao svoj camac, da sam hteo to da kupim... Radilo se o Fast EN-AN držačima... Bili mi papreno skupi, pa sam odustao... Ali sve ima svoje, zašto je to tako... Ovi bočni za držanje stapova su mi top... Ti svi nastavci, zglobovi, zidanje jednih na druge, fiksiranje samo, drži to odlično...

Razmislicu ponovo o tome...