Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mossi

Da ta druga fotka je balans po mom ukusu.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

SMT

Citat: tutnja  u Kolovoz 03, 2021, 20:19:06
Evo ja sam jedan od običnih ribolovaca, možda čak ni to.. pojma nemam šta radim, o teoriji nećemo, tu sam za -1, možda i manje
Pecam jer volim, tu i tamo ponešto i ulovim. Apsolutno mi je bilo svejedno kojom štapom lovim, ali otkad sam nabavio GL-a, uživanje u tom hobiju je dignuto na neku drugu razinu. Niti lovim veće ribe, niti lovi sam..
Ta lakoća, snaga, sigurnost, osjetljivost.. taj čvrk koji dosta štapova i ne registriraju uopće daje dojam da ima više grizova, a u biti ih nisam primjećivao, ili sam ih "prespavao".
Ovdje toga nema, možeš i "odlutati" potpuno u neki svoj film, a već kod najmanjeg griza dobijaš trenutnu informaciju i "buđenje", kontra je što kaže SMT sada i u roku odmah
Naravno da ima i popušenih kontri, gubljenja ribe, sve je to čar ove igre koju volimo, a zove se ribolov..

Samo za taj osjećaj.. čeka se opet vikend, pa uživancija na max

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Tačno tako… Ja sam samo konstatovao , nešto sto su Rusi već rekli i momci koji su imali štap pre mene…Ja sam gledao i držao neke serije koje nisu Vivo, nisu mi se dopali… Razmišljam opet o tom Aspru 50-gramcu, deluje mi opak štap na tu dužinu…

Ponavljamo se ali nije na odmet, to su stapovi konstrukcijski drugaciji od onih sa kojima mi radimo zadnjih 20-30 godina… Nisu revolucionarni ali su različiti… I ja sam pružao otpor tome pre nabavke prvoga, valjda je to i prirodno…

Puno pričamo o njima pa se možda ocekuje ne znam šta… Novost je, pa možda zato diskutujemo toliko… Ko može da ih priušti, treba pristupiti kao i svakom drugom štapu, bez preterane euforije… Verujem da će se to kroz zadovoljstvo u ribolovu vratiti… Mislim da ribolovu daju neku drugu notu ili šmek, istančanu… Za ribolovce koji tačno znaju šta žele od ribolova i stapa, koji imaju definisan stil… Naravno i za sve ostale, koji iz znatiželje žele probati, sto i sam radim…

ossa

Meni jedan ASPRO GAPS-872MH  se javlja da mi treba , čisto da ne budem demode sa ovim cd-ima i cts-ima. Ne znam sta bi RJ rekao na sve to
Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Evo prodam ti ja moj

ossa

Može  :ok:
Nego piše da je PIKE ROD, a meni treba protiv PIKE PERCH, ne znam jel to onda meni odgovara za džig na Dunavu  :pije:
Naidju krize, drukcije grize...

tutnja

Piše na većini rađenih za Midu.. vjerovatno je to samo opis rada vrha, prati to treskanje glavom za nevjerovati
Ako baš treba dodaćemo naljepnicu perch iza pike

mlb

Odosmo dalje od teme , kada je to pecanje SMT-a i druga Mossija da dođem i nešto naučim iz prvog reda  , javite datum da si oslobodim termin za dunav!  :hello2: Možda se i ja onda nagovorim za jeda GL

maverick

Nudim prijevoz, gorivo...cugu...sve...i jos vodim Retfalu da ih nasmijava dok love...uvjet je naravno da isto gledam iz prvog reda  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

nele01

Ma znate šta, palim i ja mašinu i dolazim. Jebeš gorivo, to se mora odgledati uživo.

maverick

Odlicno, donosim dva pelinkovca i zero colu...okupljanje na vodi
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

I bez jurcanja po donjem gradu dok pilotiraš na ušće,dušu ću ispovraćat od takvih koji sam po gasu

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

maverick

Ma nista onda...ici cu s prikolicom do Aljmasa da ti ne pravim valove  :stripii:

pajdo77

Ma u leru,mada i u leru idete 20 na sat

Poslano sa mog POT-LX1 koristeći Tapatalk

dravski pecaros

Ja se isto predbilježba za tu operaciju Dunav...ja ču spuštati i dizati sidro kapetanu  :occasion14:

tutnja

Vrlo rado bih se priključio, da i ja  naučim nešto napokon..
Biće valjda prilike