Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tutnja

Za bucova rođeno, smuđ lakšim voblerom, a ne treba kredit za kupovinu
https://gofish.bg/en/product/8296/graphiteleader-argento-ux-21gargus-902lml-2-74m-5-21g.html

Jedan iz "kinesko-vijetnamske" serije, cjenovno jako povoljan, kvalitete sigurno ne manjka.. eh, da je malo kraći, ne bih sekunde razmišljao..

Poslano sa mog P10_HD_EEA koristeći Tapatalk

SMT

Harley,

Nema tu šta gledati… samo zažmuri i uzmi, izmedju je trošenje energije i novca…  štap pravi razliku…

Taj će na Savi “polomiti”….Bez obzira sto je Nvovo, ja sa “običnim” ne vidim puno sličnosti… To je unapredjenji Vivo Prototype…

Harley

Living your dreams, do not dream the life

SMT

Mana mu je kao i svakom GL cena… ovaj iz  tog ugla onda ima manu ipo, priblizili ga Super Vivu… Preterase…

Ako izumes one floskule, kako mi koji stap leži u ruci ( iako nam od 10 lezi 9, sta god to bilo, i uvek oni jeftini najbolje leže), ozbiljna je to motka… Ja ne znam sta tu ne bi lezalo i kome al ajde… Valjda ljudi na taj stapic, okace glavu 40g pa ocekuju čuda, strune debele kao prst i sve to za smudjarke 800g…Ja druge mane ne vidim kod ovog modela ali kod mene je to verovatno navijački…

Moj utisak i dalje je da prave super kvalitetne stapove… da u tom istom kvalitetu podizu lestvicu… vidi se to na vivo prototype… Cekamo da DAM, ABU ili ne znam ko izbaci bolje stapove, ja bih i promenio malo, dosadilo :hi:

Pecati smudja GL je lep osecaj, ma jok, prelep :hi:…Samo uz takav stap posloziti i sve ostalo…

Rap

GL uopce nije skup.Koliko ga hvalite trebao bi biti i skuplji.

SMT

Ako pricamo o parama, nije skup… on je preskup :stripii: :hi:

A moramo i mi “zalivaditi” te stapove dalje…  moramo hvaliti, tako ide :stripii: :hi:

Rap

Kosta kao malo opremljeniji CTS

tutnja

Mana mu je što je ekskluziva za Midu i rusko tržište, zato je "malo" nabrijana cijena.. pa još dok stigne do nas i svi se ugrade..
Ovi "normalni" modeli i nisu nešto skuplji od konkurencije, a nude jako puno, klasa je to za sebe..
Npr. (opet ja o njemu) silverado prototype..
20GSILPS 792M 236cm tb 5-20g spakirano u 96g težine.. torayca t1100g, torayca mx40, nanoalloy, gmaps, quattro graphite clote, torzite vodilice i blabla svašta nešta za 500-njak žetona..
Može li puno bolje za te pare ili bar približno za manje? Možda, ali teško..

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

Harley

Meni je odličan,  ali htio bih još bolji sada gledam onaj što se zove super vivo.
Dosadno mi je dok ne idem na vodu i mudrujem, svašta gledam. Ako prodam Vivo narudžba će biti takva kad budem povukao karticu nestati će struje do semaforu!
Living your dreams, do not dream the life

SMT

Rap ima ove nove modele iphone…A nema GL… Zamisli…

Ne znam kakva je situacija sa njima, soma+ žetona i baterija na minusu i po jakom suncu “crkava”…

Rap

Ja sam GL davno prevaziso cim sam sazno da nas ima vise od dvojice

tutnja

Citat: Harley  u Ožujak 31, 2022, 17:52:36
Meni je odličan,  ali htio bih još bolji sada gledam onaj što se zove super vivo.

A ok, za vas smuđaroše to je to.. meni smuđ i jig općenito zadnja opcija za lov i to ako baš mora
Prvo i najbitnije štuka, onda sve ostalo.. bucko, bandar, pastrva, klen, može i som..
Volio bih se oprobati i na moru ali sam malo lijen za to, nikako se nagovoriti da odem

SMT

A trebaš probati pecati smudja sa GL… Meni su to stapovi bas za tu ribu…

Iskreno i ja sve teze pronalazim motivaciju za smudja…Celokupna ta situacija mi postaje gadljiva… Ne znam kako izgleda pecati štuke na GL ali bih tu ribu u kontinuitetu voleo pecati na bilo šta od stapova… Tako bih “ odmorio” od svega ostaloga, uzeo neplaceno :stripii: :hi:

Sto se tiče Dunava, ostaće to pusta želja… I dalje ću morati “ tupkati” po dnu…

tutnja

Citat: SMT  u Ožujak 31, 2022, 18:31:34
Ne znam kako izgleda pecati štuke na GL ali bih tu ribu u kontinuitetu voleo pecati na bilo šta od stapova…

Može na bilo šta od štapova, nalovio se na svašta nešta.. ovo s GL-om je ipak neki drugi nivo, high level game po modernom govoru uživancija na maksimum!
Nije mi smuđ zanimljiv uopće.. iako je kod nas lov dignut na razinu umjetnosti i kao nisi ribolovac ako nećeš ili ne znaš uloviti smuđa.. Ne moram ni biti, nebitno.. zna štuka biti i debelo zajebanija od smukija, često i je, zna i ona mrljaviti da ni ne osjetiš skoro, birati mamac,dopratiti do pod noge i ladno se okrenuti nazad u stilu, ko te j...
Doduše, kad je baš aktivna i luda, može i na pivski čep.. ali i smuđ kad je aktivan i lud lovi se na bilo šta, pa čak i početnici upišu par komada

tutnja

Tko čeka, dočeka..
Stigla motkica napokon