Graphiteleader

Autor SMT, Svibanj 29, 2019, 12:55:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Harley

Stigao i treći,  sada je dosta!

Living your dreams, do not dream the life

tutnja

Bravo, prava motkica!
..a vidićemo jeli dosta

Poslano sa mog LG-V50 koristeći Tapatalk

šajzika

Citat: tutnja  u Svibanj 06, 2022, 12:25:56
Bravo, prava motkica!
..a vidićemo jeli dosta

Tek je počeo :stripii:
Audentes fortuna iuvat

tutnja

Znam, zato i kažem

pajdo77

Jesu li ti štapovi realno obilježeni što se tiče gramaže tj da li se sa njima osjećaju glave gramaža označene na njima? Mislim nisu li kao dosta jeftinijih modela po sistemu da piše npr 15-50 gr a on odradi 35 gr i to mu je plafon?

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

šajzika

Ma moj pajdo,  ne vjerujem koosokima nista a i sumnjivi tipovi kupuju te stapove.

Imas na forumu recenziju tog stapa od jednog sumnjivog.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ma neću ni čitati ako je lik sumnjiv

Harley

Pajdo, iz iskustva, (imam ga 65g) , nema ljubavi dok te ne košta,  tako i sa ovim štapovima.
Living your dreams, do not dream the life

pajdo77

Ne kažem ja Harley ništa. Tko može i vidi tj osjeća razliku u ribolovu ovom markom štapova neka si ih priušti i uživa. Pitam jesu li realno obilježeni jer sa obzirom na ne malu cijenu bilo bi sportski da odrađuju gramažu kojom ju je proizvođač deklarisao.

Ervin

Vidi Pajdo, iako su štapovi daleko jednostavniji, možemo ih uporediti sa automobilima. I na mom autu na satu piše 260 km/h, ali ja znam da toliko ne može da ide, niti to očekujem od njega.
Onda dodaš još i ono da će te od tačke A do tačke B prevesti i Yugo, ali ako hoćeš da ti put između te dve tačke bude brži, udobniji,...kvalitetniji, onda ćeš si priuštiti Mercedesa.

Sudeći po mom Grphiteleaderu, rekao bih da je slična situacija. Nije ta gornja granica ono što očekujem od njega, ali znam da može veoma blizu toga. S druge strane, poseduje sve kvalitete i pruža mi maksimalno zadovoljstvo, a pri tom je i pouzdan. Čak i taj raspon težina koje je u stanju da odradi mu je, čini mi se, malko bolji od većine konkurencije.
Na kraju, kao i kod automobila, dosta platiš za ime, odnosno marketing, ali se podrazumeva da kada si već toliko platio i kvalitet prati cenu.

Dakle Grphiteleader je po meni klasičan visoko rangiran i kvalitetan brend, koji je trenutno top, dok ne dođe neki drugi, bolji na njegovo mesto.

Ono što volim da istaknem i sada sam već i samom sebi dosadan, ali ajde... Grphiteleader je za nas nešto što još nismo nikada imali (ako se ne varam), jer su Japanci, za koje svi znamo da su vrhunski majstori za izradu ribolovačkog pribora (verujem, najbolji na svetu), napravili štapove specijalno za džig na velikim ruskim rekama, što je isto kao da su ih pravili za Dunav, Savu, Dravu! Bilo je i ranije vrhunskih štapova koji su bili apsolutno upotrebljivi za to (RST, Sportex, CTS, CD...), ali nisu baš namenski, ciljano pravljeni u te svrhe, a sada imaš celu paletu različitih serija sa dvocifrenim brojem varijacija dužine i snage, proizvedenih od strane vrhunskog proizvođača i to tačno za ono što nama treba! Po meni, pogodak u centar!! :hi:

miha

Grphiteleader je za nas nešto što još nismo nikada imali (ako se ne varam), jer su Japanci, za koje svi znamo da su vrhunski majstori za izradu ribolovačkog pribora (verujem, najbolji na svetu), napravili štapove specijalno za džig na velikim ruskim rekama   .... pretjerujete ....kroz godine i generacije uvijek su se pojavljivali SUPER BRENDOVI i njihovi proizvodi koji su u tom vremenu imali ONO NEŠTO  ...mislim da ovi nisu ništa POSEBNI ....niti je Japanac izmislio nešto posebno ....osim što su se u ovoj eri pojavili SUPER BOGATI RUSI ....pa im Japanci odlučili uzet novce ...al kako se čini i tome je došao kraj , sad je došao na red srednji sloj EU ....pa možda i taj SUPER ŠTAP malo pojeftini.  :hi:

Ervin

Meni je posebna uglavnom cena... :stripii:
Ma ekskluziva je što su Japanci napravili brdo štapova koji NISU ZA BRANCINA!!!

Thechoki

Na koji način nabavljate ovaj brend?

Sg.Pepper

Švicarska, mickeys tackle, ebay ili preko nekih veza iz Rusije
dec d vej aj lajk it....

tutnja

Eu tržište i ne pokazuje baš neki preveliki interes za tu "ekskluzivu" tako da..
GL radi neke serije ekskluzivno samo za neka tržišta koja to traže i plate naravno.. i ne izvoze ih na druga tržišta, to ovisi o ovlaštenom distributeru..
Tu su ti "bogati rusi" i mida najjači, rade se i neki modeli za Ukrajinu, Indoneziju i taj dio..
Prilagođeni za njihove uvjete, od konstrukcije, opreme, cijene itd.

Ostaju nam ti "globalni" modeli ili snalaženje za poneku "ekskluzivu", teško da će eu imati neke "svoje" modele..